REMA 1000

Halv skatt, halv moms - REMA 1000 tar grep og kutter prisene på over 100 julevarer

Del

Nå setter dagligvareaktøren ned prisene på et stort antall julevarer tilsvarende halv moms.

REMA 1000 kutter nå prisen med 7,5% på over hundre julevarer.
REMA 1000 kutter nå prisen med 7,5% på over hundre julevarer.

– Mange vil nok i år oppleve at det som pleier å være et hyggelig tilskudd med halv skatt på lønnen før jul, i større grad vil forsvinne til kostnader. Som et bidrag kutter REMA 1000 nå prisene tilsvarende halv moms på over hundre julevarer, i tillegg til alle våre andre julekampanjer, sier salgs og markedsdirektør i REMA 1000, Pia Mellbye.

Større volum

Forretningsmodellen til REMA 1000 har alltid vært å selge store volum til lave priser. Vi går nå inn i en tid der folk stort sett kjøper mer mat og dagligvarer, enn ellers i året. Handlevognene fylles med julevarer som ribbe, julepølse, medisterkaker, pinnekjøtt, juleskinke, lammerull, grøt og julekaker.

– Når vi kjøper inn stort, så gjøre vi som vi pleier i REMA 1000, vi kutter prisene og tar det rett ut til kunde i form av lavere priser i hylla. sier Mellbye.

Et bidrag

Hver eneste dag jobber REMA 1000 for å kunne tilby de laveste prisene.

 – Vi skal være billigst på dagligvarer i Norge, før jul og ellers i året. Kundene kan stole på at de får markedets laveste priser i REMA 1000 sine butikker, slik også flere pristester gjennom året har vist, sier Mellbye.

Hun er sikker på at priskuttet på viktige julevarer vil komme godt med, for mange nå i tiden framover.

– Vi er klar over at priskutt på julevarer ikke alene vil løse alle økonomiske bekymringer folk møter i disse dager. Men vi håper og tror at kundene kommer til å sette pris på dette bidraget fra oss, og at så mange som mulig får en bekymringsfri julefeiring med god mat og drikke på bordet, sier Mellbye.

Listen over hvilke varer dette gjelder finner man på rema.no

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Salgs- og markedsdirektør i REMA 1000 Pia Mellbye
Salgs- og markedsdirektør i REMA 1000 Pia Mellbye
Last ned bilde

Om oss

I REMA 1000 skal du finne varer av høy kvalitet til den laveste prisen. Samtidig er det viktig for oss at du kan bære handleposen hjem med god samvittighet. Når vi lager, frakter og selger varer, er vi opptatt av hvordan det påvirker kloden og menneskene rundt oss. Her kan du lese mer om vårt arbeid innen samfunnsansvar og bærekraft: https://www.rema.no/wordpress/wp-content/uploads/2021/04/REMA1000_ansvarsrapport_2020_10mb.pdf

Følg pressemeldinger fra REMA 1000

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra REMA 1000 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra REMA 1000

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye