Boston Consulting Group

Ny leder for BCG Norge

Del

Etter seks år i kontorsjefstolen overlater Børge Kristoffersen roret ved Boston Consulting Groups (BCGs) Oslo-kontor til kollega Odd Arne Sjåtil.

Odd Arne Sjåtil, påtroppende kontorsjef i Boston Consulting Group Norge.
Odd Arne Sjåtil, påtroppende kontorsjef i Boston Consulting Group Norge. Guro Beitohaugen, BCG

- Jeg ser frem til å fortsette det gode arbeidet Børge har gjort for BCG i Norge sammen med resten av partnergruppen og våre talentfulle medarbeidere, sier Sjåtil. 

Sjåtil er, som Kristoffersen, Managing Director og Senior Partner i det anerkjente konsulentselskapet. BCG har mer enn 30 000 ansatte over hele verden og over 100 kontorer i 60 land. 215 av disse har sitt arbeidssted i Oslo, noe som har bidratt til å gjøre BCG til det ledende konsulentselskapet i landet. Omsetningen i selskapet har økt betydelig i Kristoffersens ledertid. 

- BCG er kjent for å hjelpe organisasjoner gjennom endringer. Dette er viktigere enn noen gang gitt de store omstillingene samfunnet og våre klienter nå står midt oppi. Omstillinger som er drevet av teknologiutvikling, klimautfordringer, endring av energisystemene, økonomisk usikkerhet, geopolitikk, for å nevne noe. For BCG blir det viktig at vi har rett kompetanse og dyp innsikt. For å fortsette å gi næringslivet de beste rådene, må vi fortsette å være en attraktiv arbeidsgiver for de beste hodene, sier Sjåtil. 

Vokser videre 

Sjåtil startet i selskapet 2005 og har gått gradene i BCG, kun avbrutt av to år som direktør i Tandberg. Han er utdannet sivilingeniør, Energi og miljø, fra NTNU og ETH i Zürich. 

Odd Arne Sjåtil blir BCG Norges sjette kontorleder siden oppstarten i Oslo i 1996. Kristoffersen, som har ledet BCG Oslo siden 2017, fortsetter med full kraft i BCG, og vil kombinere klientarbeid med lederroller lokalt og internasjonalt. 

- Odd Arne har de beste forutsetninger for å ta over lederrollen i BCG Oslo – med en sjeldent god kombinasjon av personlige og profesjonelle egenskaper. Jeg gleder meg til fortsettelsen med Odd Arne ved roret, avslutter Kristoffersen. 

Formelt trer organisasjonsendringen i kraft rett over nyttår. 

Kontakter

Bilder

Odd Arne Sjåtil, påtroppende kontorsjef i Boston Consulting Group Norge.
Odd Arne Sjåtil, påtroppende kontorsjef i Boston Consulting Group Norge.
Last ned bilde

Boston Consulting Group

Boston Consulting Group (BCG) er et globalt konsulentselskap som er ledende innen strategisk rådgivning. Vi samarbeider med ledere i samfunns- og næringsliv for å bygge bærekraftige konkurransefortrinn og drive positiv samfunnsbygging.

BCG ble grunnlagt av Bruce Henderson i Boston, USA, i 1963 og har i dag mer enn 30 000 ansatte i over 100 byer i mer enn 50 land.

Følg pressemeldinger fra Boston Consulting Group

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Boston Consulting Group på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Boston Consulting Group

Ny BCG-rapport: Norge henger etter i energiomstillingen9.1.2024 10:00:00 CET | Pressemelding

Hvordan skape næringer som ikke bare sikrer bærekraftig verdiskaping for fremtidige generasjoner og gir lokal sysselsetting, men som også effektivt håndterer klimautfordringer? For å levere på dette, samt beholde posisjonen som en energieksportør og samarbeidspartner til Europa, vil Norge trenge nye, grønne verdikjeder som kompenserer for redusert olje- og gasseksport mot 2050. En fersk rapport fra Boston Consulting Group (BCG) viser imidlertid at Norge henger etter og at omstillingen går betydelig raskere i andre land.

41 % av detaljhandel kan gå over nett - og ikke over disk - i 20277.11.2023 15:00:00 CET | Pressemelding

Etter enorm vekst gjennom pandemien, møtte mange selskaper innen detaljhandel og forbruksvarer en markant nedgang i salgsveksten på nett i 2022. Til tross for at flere forbrukere vender tilbake til fysiske butikker, er e-handelen fortsatt anslått å utgjøre 41 % av det globale detaljsalget innen 2027. Dette er en betydelig økning fra andelen på bare 18 % i 2017, ifølge ny forskning fra Boston Consulting Group (BCG).

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye