COWI AS

Stine Undrum er COWIs nye divisjonsdirektør for transport og byutvikling

Del

Undrum tar med seg lang erfaring fra store og komplekse organisasjoner, sterke lederegenskaper og bred bransjekunnskap til stillingen.

Birgit Farstad Larsen, administrerende direktør i COWI, og Stine Undrum, divisjonsdirektør for transport og byutvikling i COWI.
Birgit Farstad Larsen, administrerende direktør i COWI, og Stine Undrum, divisjonsdirektør for transport og byutvikling i COWI. Foto: COWI

Stine er en kjent lederprofil i bransjen og hadde nylig stillingen som utbyggingsdirektør i Bane NOR. Etter å ha jobbet med COWI tidligere beskriver hun det sterke kundefokuset og engasjementet for bærekraft som en del av motivasjonen for å ta på seg stillingen som divisjonsdirektør. 

– COWI er en sterk aktør i markedet. Kundefokuset og FUTURE-NOW-strategien er det som skiller seg ut for meg. At alle prosjekter skal bevege verden i en mer bærekraftig retning innen tre til fem år er svært ambisiøst, og det appellerer. Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med COWI på prosjekter i Bane NOR og har opplevd på kroppen både hva kundefokus betyr og det store trykket på bærekraft. Nå gleder jeg meg til å bli en del av selskapet og bidra til å gjøre ambisjonene til virkelighet, sier Undrum.

Stine har 30 års ledererfaring og solid erfaring med strategisk- og endringsledelse. Gjennom karrieren har hun opparbeidet seg omfattende kunnskap om bransjen, med ulike prosjekt- og kontraktsmodeller. Erfaringen hennes vil bidra til å forbedre både prosjektleveranser og kunderelasjoner i divisjonen.

En entusiastisk administrerende direktør

Birgit Farstad Larsen, administrerende direktør i COWI Norge, ser frem til å få Stine med på laget.

– Stines brede erfaring i bransjen, lederkompetanse og sterke motivasjon vil være en fordel i rollen som divisjonsdirektør. Hun er nysgjerrig og åpen og har allerede god kontakt med flere av sine nye kolleger i divisjonen, sier hun.

Etter at tidligere divisjonsdirektør, Jesper Asferg, tiltrådte en ny stilling i COWI-konsernet, har Lars Erik Hauer midlertidig hatt stillingen som direktør for transport og byutvikling. Lars Erik går tilbake til sin tidligere stilling som direktør for forretningsutvikling i samme divisjon.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Stine Undrum, divisjonsdirektør for transport og byutvikling i COWI
Stine Undrum, divisjonsdirektør for transport og byutvikling i COWI
Last ned bilde
Birgit Farstad Larsen og Stine Undrum
Birgit Farstad Larsen og Stine Undrum
Last ned bilde

Om Cowi

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap innen rådgivning og prosjektering knyttet til bygninger, samferdsel, industri, energi, miljø og vann.

Følg pressemeldinger fra COWI AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra COWI AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra COWI AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye