Amedia

Karianne Steinsland blir prosjektleder for strategi i Amedia

Del

Karianne Steinsland slutter som ansvarlig redaktør og daglig leder i Budstikka. 1. desember tiltrer hun som prosjektleder strategi storby i Amedia. Hun skal jobbe med utviklingsprosjekter for konsernets storbyaviser. 

Karianne Steinsland skal jobbe med utviklingsprosjekter for konsernets storbyaviser.  Foto: Marte Christensen
Karianne Steinsland skal jobbe med utviklingsprosjekter for konsernets storbyaviser. Foto: Marte Christensen

Stillingen rapporterer til konserndirektør for mediehus, Ingrid Skogrand.

– Jeg har hatt fem fine og spennende år med de flinke folka i Budstikka. Avisen har vært gjennom en enorm endring siden 2019 og jeg er veldig stolt av hvordan vi har fått til denne digitale snuoperasjonen. Nå står avisen godt rigget for fremtiden slik at innbyggerne i Asker og Bærum kan fortsette å ha en lokalavis som både gleder, oppleves nyttig og som ser makta i kortene. Lokalavisene er viktige i et demokrati og jeg håper enda flere som bor i Asker og Bærum velger å lese og abonnere på lokale nyheter, uttaler Karianne Steinsland.

– Nå venter nye utfordringer, og jeg gleder meg til det, sier hun.

– Vi takker Karianne for utmerket jobb i Budstikka. Hun har bidratt til at den digitale bruken nå går betydelig opp. Sammen med redaksjonen har hun stått for et krafttak av en nødvendig omstilling. Budstikka feirer 125-årsjubileum i år. Under Kariannes ledelse har Budstikka tatt betydelige steg i retning nye 125 år, som stor og viktig digitalavis for Asker og Bærum, sier Ingrid Skogrand.

Nå skal Steinsland jobbe med strategiutvikling for Amedias storbyaviser.

– Amedia har viktige posisjoner i storbyene, og vi har ambisjoner om å ta markedsandeler med alle avisene. Både Nidaros, Avisa Oslo og KRS er relativt nystartede aviser, og derfor gir det mening å styrke oss på prosjektledelse og strategi. Jeg er veldig glad for at Karianne har sagt ja til å ta en ny rolle, sier Skogrand.

Nyhetsredaktør i Budstikka, Anniken Renslo Sandvik, er konstituert som ansvarlig redaktør, mens økonomidirektør Anders Berggrav-Sørensen er konstituert som daglig leder.

– Budstikka er under stødig og kompetent ledelse mens vi jobber med å finne den nye, permanente lederen. Sammen med en særs erfaren og dyktig redaksjon sikrer Anniken og Anders god daglig drift, sier Skogrand.

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye