Kredinor

Kutter i folks gjeld på Black Friday

Del

Midt under den hektiske Black Week får mange inkassokunder en ekstra mulighet til å kutte i gjelden sin. Kredinor kontakter i disse dager flere tusen kunder som får tilbud om å komme seg raskere tilbake til god økonomisk helse.

Klaus-Anders Nysteen, administrerende direktør i Kredinor
Klaus-Anders Nysteen, administrerende direktør i Kredinor Kredinor

Kredinor, som er Norges største inkassoselskap, har to ganger tidligere gjennomført lignende kampanjer der svært mange kunder har fått en bedre hverdag i ettertid.

- Med stigende renter i en tid da alt er dyrt, vet vi at mange kommer til å slite utover vinteren. Derfor ønsker vi å rette fokuset mot nedbetaling av gjeld fremfor å pådra seg ny under disse handledagene, sier Klaus-Anders Nysteen, administrerende direktør i Kredinor.

40.000 kunder

Under Black Friday i fjor fikk 40.000 Kredinor-kunder tilbud om en eller annen form for reduksjon av gjelden sin. Resultatet var at mange fikk nye og håndterbare nedbetalingsplaner og andre fikk kvittet seg helt med sin gjeld.

I juni år, da mange fikk sine skattepenger, ble det lagt ytterligere 3500 saker til denne listen etter et lignende tilbud fra Kredinor.

- Vår viktigste oppgave er å hjelpe folk ut av gjeld, raskere og rimeligere – og med mindre stress. Vi vet at det likevel er mange kunder som vegrer seg for å gå i dialog med oss. Derfor håper vi at en kampanje som dette kan senke terskelen for kontakt og hjelpe flere til et bedre liv, sier Nysteen.

Årets kampanje

- Som inkassoselskap skal vi redusere kundenes betalingsproblemer i stedet for å øke dem. Det jobber vi med hele året. I tillegg håper vi at kampanjer som dette er med på å hjelpe folk ekstra i en tøff tid, sier Klaus-Anders Nysteen i Kredinor.

Årets Black Friday-kampanje retter seg mot betalingsdyktige kunder som får påminnelse om ubetalt krav, med tilbud om rådgiving for å finne en helhetlig løsning. I tillegg får en gruppe personer som er mindre betalingsdyktige tilbud om redusert betaling for å slette krav.

- Vi ønsker spesielt å hjelpe dem som sliter mest økonomisk med å betale ned på inkassogjelden sin fremfor å bruke mer penger. Dette er ment som en motvekt til en vond økonomisk spiral som Black Friday fører til for mange personer, sier Nysteen

Kontakter

Bilder

Klaus-Anders Nysteen, administrerende direktør i Kredinor
Klaus-Anders Nysteen, administrerende direktør i Kredinor
Last ned bilde

Om Kredinor

Kredinor AS er Norges største inkassoselskap i antall saker og en ledende aktør innenfor kjøp og forvaltning av gjeldsporteføljer. Selskapet er etablert i Norge, Sverige og Finland med en samlet omsetning på nærmere 1,6 milliarder kroner og 600 ansatte. Kredinor AS eies av Sparebank 1 og Kredinorstiftelsen. Kredinor har sin historie helt tilbake til 1876, og er nylig fusjonert med Modhi-konsernet. Etter fusjonen vil selskapet ha en bred tjenesteportefølje med bransjeledende løsninger innenfor fakturering, betaling og inkasso til energibransjen, bank og finans, handel, offentlig sektor, telecom og parkering. Ved å hjelpe kundene med moderne digitale selvbetjeningsløsninger og god kundeoppfølging, hjelper vi også næringslivet og offentlige virksomheter slik at de får betaling raskere. Det er bra for alle – for kundene, næringslivet og samfunnet. Kredinor.no

Følg pressemeldinger fra Kredinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kredinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kredinor

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye