Söderberg & Partners

Styrker rådgivningen gjennom samarbeid med PropCloud

Del

Samarbeidet er et ledd i vår strategi om å styrke rådgivningen mot bedrifter innenfor risikokartlegging av eiendom. Vi ser allerede flere bruksområder for tjenestene til PropCloud når det gjelder leiegaranti og skadeoppgjør.

Daniel Dybdal Nilsen (t/v) og Haakon Walmann (t/h) i PropCloud er veldig fornøyd med å ha en så fremoverlent og kundefokusert samarbeidspartner i Söderberg & Partners. Her ved Joakim Haugerø (i midten)
Daniel Dybdal Nilsen (t/v) og Haakon Walmann (t/h) i PropCloud er veldig fornøyd med å ha en så fremoverlent og kundefokusert samarbeidspartner i Söderberg & Partners. Her ved Joakim Haugerø (i midten)

PropCloud er et fremoverlent gründerselskap som leverer innsikt og analyser på eiendom gjennom sin egenutviklede plattform. Ved hjelp av maskinlæring og bilde-/teksttolkning samler de enorme mengder informasjon om eiendom som ellers ligger spredt.

- Dette gir oss helt nye muligheter til å kartlegge risiko knyttet til blant annet skred, flom og kvikkleire, sier Joakim Haugerø, strategisk forretningsutvikler i Söderberg & Partners.

- Vi sparer masse tid på at vi slipper å innhente denne type opplysninger selv - tid som vi i stedet kan bruke på kundene våre. Vi har siden i vår testet og bistått PropCloud i videreutviklingen av tjenesten, og ser frem til fortsettelsen, avslutter Haugerø.

All informasjon og analyse på ett sted

Eiendomsopplysninger spredt på tvers av kilder fører til at informasjon blir oversett, tid bortkastet, menneskelige feil forekommer og suboptimale beslutninger tas.

  • PropCloud analyserer og aggregerer denne informasjonen, som gjør at opplysninger oppdages, tid spares, menneskelige feil reduseres og bedre beslutninger tas. PropCloud reduserer risiko gjennom umiddelbar tilgang til kritisk informasjon og muligheten til å overvåke prosjekter og portefølje.
  • Med PropCloud kan du søke og filtrere på alle eiendommer i Norge, som gjør det lett for deg å finne flere og mer lønnsomme prosjekter.
  • Med all relevant info på én plattform, sparer PropCloud deg for tid som du kan bruke til andre ting.

Samarbeid og videreutvikling 

- Vi i PropCloud er veldig fornøyd med å ha en så fremoverlent og kundefokusert samarbeidspartner i Söderberg & Partners. Som en ledende aktør innen forsikringsmegling og rådgivning, bringer de en dybde av kompetanse og bransjekunnskap. Det er veldig verdifullt for oss i videreutviklingen av PropCloud-plattformen, sier Daniel Dybdal Nilsen, CEO i PropCloud.

- Söderberg & Partners skiller seg ut i deres vilje til å tenke nytt rundt hvordan man kan effektivisere og forbedre risikohåndtering gjennom bruk av teknologi. Dette matcher vårt mål om kontinuerlig forbedring og kundetilfredshet, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet avslutter Nilsen.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Söderberg & Partners er en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.

Våre tjenester i Norge inkluderer forsikringsrådgivning, forsikringsmegling, pensjonsrådgivning, formuesrådgivning, medlemsforsikringer til foreningsmarkedet og uavhengig skadeoppgjør og skaderådgivning.

Konsernet har i dag 3300 medarbeidere fordelt på 144 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg, UK og Spania. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Söderberg & Partners etablerte seg i Norge i 2014 og kjøper her inn forsikringstjenester på vegne av våre kunder for NOK 9 mrd. årlig, noe som gjør den norske virksomheten til en av de største kjøperne av forsikring i det norske markedet. Vi er 350 ansatte i Norge, fordelt på Lysaker, Tønsberg, Kristiansand, Bryne, Bergen, Ålesund, Molde, Kristiansund, Trondheim, Fredrikstad, Raufoss, Bodø, Svolvær og Tromsø.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye