Amedia

Andreas Haakonsen konstitueres i Nidaros

Del

Nyhetsredaktør Andreas Haakonsen i Nidaros konstitueres som ansvarlig redaktør og daglig leder etter Stig Jakobsen, som har begynt i Avisa Nordland i Bodø.

– Jeg ser frem til utfordringen - og ikke minst - å fortsette den gode jobben sammen med Nidaros-gjengen. Nidaros har en spesiell plass i hjertet mitt, sier Andreas Haakonsen som nå konstitueres som ansvarlig redaktør i Nidaros
– Jeg ser frem til utfordringen - og ikke minst - å fortsette den gode jobben sammen med Nidaros-gjengen. Nidaros har en spesiell plass i hjertet mitt, sier Andreas Haakonsen som nå konstitueres som ansvarlig redaktør i Nidaros

Haakonsen begynte i Amedias nysatsing i Trondheim da Nidaros ble etablert i 31. desember 2019 og er nå nyhetsredaktør i avisa. Han kom til Nidaros fra avisa Fremover i Narvik.

– Jeg ser frem til utfordringen - og ikke minst - å fortsette den gode jobben sammen med Nidaros-gjengen. Nidaros har en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg har vært med siden dag én, sier Andreas Haakonsen.

– Med konstitueringen av Andreas Haakonsen får vi en dyktig avisleder som kjenner redaksjonen og avisa godt, til å lede arbeidet fram til vi har en permanent løsning på plass. Det er betryggende at vi har dyktige og kompetente medarbeidere som Andreas som kan påta seg nye viktige lederoppgaver når det er nødvendig for en periode, sier styreleder i Nidaros, Ingrid Skogrand

Kontakter

Andreas Haakonsen. konstituert ansvarlig redaktør i Nidaros. telefon 994 37 420

Ingrid Skogrand, styreleder i Nidaros, Styreleder i Nidaros, telefon 951 34 674

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye