Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

Medarrangør for en av verdens største skogkonferanser

Del

NMBU er med på å arrangere IUFRO World Congress 2024 - en av verdens største møteplasser for forskere og fagfolk innen skogvitenskap.

IUFRO logo
IUFRO logo IUFRO IUFRO

IUFRO - International Union of Forest Research Organizations er et internasjonalt nettverk av forskere, som fremmer globalt samarbeid innen skogrelatert forskning. Organisasjonens kongresser er blant klodens største skogrelaterte arrangementer.

Arrangørene forventer nærmere 5 000 deltakere, inkludert representanter fra akademia, myndigheter, industri, frivillige organisasjoner og det sivile samfunn, fra alle verdensregioner.

IUFROs verdenskongresser er tverrfaglige. De er et forum for forskere og interessenter for å diskutere tekniske og samfunnsmessige spørsmål om skogrelatert forskning, politikkutforming og forvaltning. Verdenskongressen blir vanligvis holdt hvert femte år.

Tema for 2024 er "Forests and Society Towards 2050", og den arrangeres i Stockholm den 23-29. juni, 2024.

Kontakter

Hans Fredrik HoenDekanFakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning (MINA)

Professor i skogøkonomi og planlegging. Tema: skog og trebruk i klimasammenheng, flerbruk og langsiktig forvaltning. Tidligere instituttleder og rektor ved UMB. Nå dekan ved NMBU.

Tel:+4767231679hans.hoen@nmbu.no

Lenker

Om oss

NMBU har studier og forskning som møter de store globale spørsmålene om miljø, bærekraftig utvikling, bedre folke- og dyrehelse, klimautfordringer, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvaltning.

Følg pressemeldinger fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye