Ticket Feriereiser

Europas beste julemarkeder

Del

Julen nærmer seg, og det er på tide å få litt julefølelse. En sikker måte å gjøre det på er å besøke et av julemarkedene i Europa der atmosfæren er vanskelig gå motstå. Byer som Budapest, Salzburg, Bologna, Barcelona og København er alltid populære, men hvorfor ikke reise østover til sjarmerende og prisgunstige Tallinn?

Julemarked i Tallinn
Julemarked i Tallinn

Det er ikke nødvendig å reise langt for å oppleve julestemningen utenfor Norge. Fra øst til vest i Europa er det mange julemarkeder med lange tradisjoner. I Brügge i Belgia kan du for eksempel gå på skøyter på den vakre Lake of Love og deretter besøke det fine julemarkedet med sin romantiske lys som gjør det til en perle blant alle julemarkeder i Europa. Besøker du Edinburgh i Skottland kan du nyte julestemningen i hele byen, her er det julemarked med både historie og tradisjon. Hver dag er som en magisk julefeiring, med de gamle steinhusene og det vakre slottet er det vanskelig å ikke få litt Harry Potter-følelse når man rusler gatelangs.

- Mange har sett verdien av å bryte ut av stresset i desember og tilbringer en helg på et julemarked. Det er nesten umulig å ikke få julestemningen når du besøker et vakkert julepyntet torg fullt av lokalprodusert håndverk og holder en kopp glühwein i hånden. I tillegg har du muligheten til å kunne kjøpe noen julegaver for å redusere julestresset ytterligere, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Mange direktefly, eller korte mellomlandinger, gjør det enkelt og smidig å reise til de europeiske julemarkedene, og det er fortsatt mulig å finne rimelige reiser med både fly og overnatting.

- Jeg anbefaler å vurdere å besøke Edinburgh, Brügge og Tallinn i julen. Disse byene er vakre og har en sterk juletradisjon og du kan kjøpe alle julegavene dine uten å måtte tømme lommeboken helt, sier Ellen Wolff Andresen.


Noen av Europas julemarkeder 2023:

Salzburg – 24. november – 31. desember
Budapest – 24. november – 31. desember
Praha – 2. desember – 6. januar
Wien – 11. november – 26. desember
Berlin – 27. november – 26. desember
Metz – 24. november – 30. desember
Krakow – 24. november – 26. desember
Zürich – 23. november – 23. desember
Bologna – 25. november – 26. desember
Brügge – 24. november – 7. januar
Edinburgh – 17. november – 6. januar
Manchester – 11 november – 22 desember
Tallinn – 3. desember – 7. januar
Barcelona – 25. november – 23. desember
København – 17. november – 31. desember
Bratislava – 23. november – 23. desember
Köln – 23. november – 23. desember

Nøkkelord

Kontakter

Om Ticket

Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Hit ønsker vi å reise i vinter4.12.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Reisebyrået Tickets bookingstatistikk avslører at årets vinterreiser følger i prepandemitidens fotspor med klassiske favoritter i Thailand og Kanariøyene i spissen. Disse destinasjonene opprettholder sin popularitet og viser at folk foretrekker velprøvde reisemål når de planlegger vinterferien sin. Samtidig gjør noen nye destinasjoner, som Malaga, Alicante og Miami, sitt inntog på topp ti-listen, og signaliserer en nysgjerrighet på nye spennende reisemål.

Hit reiser vi for å feire jul27.11.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Mange velger å feire jul på varmere breddegrader som Gran Canaria, Bangkok og Malaga. Ifølge en fersk bookingstatistikk fra reisebyrået Ticket er det tydelig at vi er ute etter trygghet og solsikre alternativer når vi planlegger juleferien. Det er interessant at Malaga klatret til fjerdeplass i årets statistikk, fra å ha ligget på åttende plass blant de mest populære reisemålene før pandemien. I tillegg har Frankfurt og Riga debutert på topp ti-listen.

Bestillingene av vinterreiser med rutefly øker kraftig31.10.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Da vi igjen kunne reise etter pandemien var trygge og fleksible charterreiser et ønske for mange, men foran vintersesongen 2023/2024 ser reisebyrået Ticket nå en økning på hele 26 prosent for reiser med rutefly. Igjen etterspør vi reiser der fly og hotell settes sammen hver for seg for å passe den enkeltes spesielle ønsker, og den økende etterspørselen tilsier at den kommende vinteren blir en tid fylt med eventyr og opplevelser rundt om i verden.

Årets reiseraketter9.10.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

Reiselysten har virkelig fått fart på oss, og vi tiltrekkes av nye reisemål som aldri før. Ferske tall fra reisebyrået Ticket avslører en spennende trend: En håndfull steder har opplevd en bemerkelsesverdig økning i etterspørselen. I søkelyset er den greske perlen Lefkas, hvis popularitet har skutt i været, men det er ikke det eneste reisemålet som frister – spennende Singapore og den sjarmerende byen Gdansk har også blomstret. Reisende er klare til å utforske nye horisonter og oppdage steder som tidligere kanskje var ukjente for dem.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom