Ticket Feriereiser

Europas beste julemarkeder

Del

Julen nærmer seg, og det er på tide å få litt julefølelse. En sikker måte å gjøre det på er å besøke et av julemarkedene i Europa der atmosfæren er vanskelig gå motstå. Byer som Budapest, Salzburg, Bologna, Barcelona og København er alltid populære, men hvorfor ikke reise østover til sjarmerende og prisgunstige Tallinn?

Julemarked i Tallinn
Julemarked i Tallinn

Det er ikke nødvendig å reise langt for å oppleve julestemningen utenfor Norge. Fra øst til vest i Europa er det mange julemarkeder med lange tradisjoner. I Brügge i Belgia kan du for eksempel gå på skøyter på den vakre Lake of Love og deretter besøke det fine julemarkedet med sin romantiske lys som gjør det til en perle blant alle julemarkeder i Europa. Besøker du Edinburgh i Skottland kan du nyte julestemningen i hele byen, her er det julemarked med både historie og tradisjon. Hver dag er som en magisk julefeiring, med de gamle steinhusene og det vakre slottet er det vanskelig å ikke få litt Harry Potter-følelse når man rusler gatelangs.

- Mange har sett verdien av å bryte ut av stresset i desember og tilbringer en helg på et julemarked. Det er nesten umulig å ikke få julestemningen når du besøker et vakkert julepyntet torg fullt av lokalprodusert håndverk og holder en kopp glühwein i hånden. I tillegg har du muligheten til å kunne kjøpe noen julegaver for å redusere julestresset ytterligere, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Mange direktefly, eller korte mellomlandinger, gjør det enkelt og smidig å reise til de europeiske julemarkedene, og det er fortsatt mulig å finne rimelige reiser med både fly og overnatting.

- Jeg anbefaler å vurdere å besøke Edinburgh, Brügge og Tallinn i julen. Disse byene er vakre og har en sterk juletradisjon og du kan kjøpe alle julegavene dine uten å måtte tømme lommeboken helt, sier Ellen Wolff Andresen.


Noen av Europas julemarkeder 2023:

Salzburg – 24. november – 31. desember
Budapest – 24. november – 31. desember
Praha – 2. desember – 6. januar
Wien – 11. november – 26. desember
Berlin – 27. november – 26. desember
Metz – 24. november – 30. desember
Krakow – 24. november – 26. desember
Zürich – 23. november – 23. desember
Bologna – 25. november – 26. desember
Brügge – 24. november – 7. januar
Edinburgh – 17. november – 6. januar
Manchester – 11 november – 22 desember
Tallinn – 3. desember – 7. januar
Barcelona – 25. november – 23. desember
København – 17. november – 31. desember
Bratislava – 23. november – 23. desember
Köln – 23. november – 23. desember

Nøkkelord

Kontakter

Om Ticket

Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Slik reiste vi i 2023 – høyere bestillingsnivå enn før pandemien til tross for den økonomiske situasjonen.18.12.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Etter noen år med en pandemi som begrenset reiselivet, etterfulgt av et år med økonomiske vanskeligheter, er reiselysten sterk. Høye renter, matvarepriser og inflasjon ser ikke ut til å ha hatt altfor stor innvirkning på reisingen, og reisebyrået Tickets reisestatistikk viser at bestillingsnivået i 2023 var 1 prosent høyere enn i 2019. Mange velkjente reisemål ligger på topplisten, men også nye reisemål har dukket opp i 2023, der Spania har vært det mest populære landet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye