Universal Music Norge

Ny musikk fra Dolly Parton, Atle Pettersen, boygenius, Emelie Hollow, Bon Jovi, 2 Chainz & Lil Wayne!

Del

 

Ny julelåt fra Atle Pettersen 

 

Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake” 

 

Universal Music annonserer samarbeid med nystartede Miktam Records – et nytt hjem for norske indieartister

 

Universal Music Group (UMG) er verdensledende innen musikkbasert underholdning og deres familie bestående av artister, låtskrivere, forlag, plateselskaper og distribueringspartnere, mottok forrige helg Grammy-nominasjoner i alle de mest sentrale kategoriene. Billie Eilish (Interscope), boygenius (Interscope) , Jon Batiste (Verve /Interscope), Olivia Rodrigo (Geffen/Interscope), Taylor Swift (Republic) mottok alle seks nominasjoner hver. Les mer om alle nominasjonene her.

 

I 2024 markerer Norges største festival, Tons of Rock, sitt 10-års jubileum. I den anledning topper Metallica deres fullpakkede festivalplakat. Metallica er verdens største metalband og er aktuelle med sitt siste album 72 Seasons, som ble sluppet i april i år. Greta Van Fleet, TOOL og Judas Priest er også blant bandene som spiller på neste års jubileumsfestival. Billetter er ute for salg nå.

  

I tråd med Phoebe Bridgers sin tradisjon for å utgi en julesang til inntekt for veldedighet, slipper nå boygenius (Phoebe Bridgers, Lucy Dacus, Julien Baker) en cover av "The Parting Glass", en skotsk/irsk vise som ble gjort kjent av den nylig avdøde Sinéad O'Connor, som også pryder coveret til singelen. Med seg på låten har de Ye Vagabonds, en irsk folkemusikkduo, bestående av to brødre. Inntektene fra låten går til The Aisling Project, en organisasjon som tilbyr fritidsaktiviteter til utsatte barn i Dublin, Irland.

 

Den globale superstjernen Dolly Parton har slått seg sammen med flere av de største navnene i rockemusikken på det nye albumet ROCKSTAR. Albumet består av hele 30 spor, hvorav ni er orginale låter og resten er cover av ikoniske rockelåter. Parton ble nylig hyllet med en plass I “Rock n’ Roll Hall of Fame”.

 

The Rolling Stones slipper "Mess It Up (Purple Disco Machine Remix)", en remix av den første singelen fra albumet Hackney Diamonds. Purple Disco Machine står bak den nye versjonen av låten. Den tyske disco-og house-produsenten har tidligere jobbet med artister som Kylie Minogue, Lady Gaga og Dua Lipa. Dette blir den tredje singelen fra Hackney Diamonds, som er bandets første album med orginale låter på 18 år.

 

Etter å ha gjennomført en utsolgt USA-turné, er nå Reneé Rapp tilbake med en deluxe-versjon av debutalbumet Snow Angel. Den nye versjonen inneholder fire nye låter, deriblant låten "I Do". Sangeren skal snart tilbake til sine broadway-røtter, hvor hun spiller Regina i den kommende musikalfilmen "Mean Girls" - en rolle hun også spilte på scenen.

 

2 Chainz og Lil Wayne - to av de mest innflytelsesrike navnene i rap, gode venner og samarbeidspartnere gjennom nesten to tiår, er ute med sitt ferskeste samarbeid Welcome 2 ColleGrove . Siden 2 Chainz er fra College Park, Georgia og Lil Wayne er fra Hollygrove, New Orleans, kombinerte de hjembyrøtter for å lage tittelen "ColleGrove." Intensjonen til ColleGrove er å slå sammen rappernes to verdener. Prosjektet er en oppfølger til albumet ColleGrove fra 2016.

 

Stacey Ryan slipper sin første orginale julesang, med singelen "Baby It`s Not Christmas Without You". Sangeren og låtskriveren slo igjennom med hitten "Fall In Love Alone", som til sammen har blitt brukt over 3.5 ganger på TikTok og har mer enn 350 millioner globale strømminger.

 

Produsent, låtskriver og artistlegenden Timbaland er nå ute med singelen "Desire" med VITA. Den følger opp singelen “My Way (with Anna Margo)”, som ble sluppet tidligere i høst. Timbaland har her slått seg sammen med det australske altpop-talentet VITA.

 

Popstjernen Sabrina Carpenter slipper fruitcake sitt første juleprosjekt. Prosjektet inneholder blant annet "A Nonsence Christmas", en juleversjon av hennes hitsingel "Nonsense", som til dags dato har blitt strømmet over én milliard ganger globalt. Fruitcake inneholder blant annet også den orginale juleåten "santa doesn`t know you like i do", samt et cover av klassikeren "White Christmas". 2023 har vært et travelt år for Carpenter - hun har vært på sin første verdensturne, åpnet for deler av Taylor Swift sin Eras Tour og ga nylig ut en video for nyeste singel "Feather" 

 

Lauren Spencer Smith er tilbake med enda en julesingel, klassikeren "Santa Baby". Tidligere denne måneden slapp hun sin orginale julelåt "Broke Christmas" og i 2022 fikk hun stor suksess med en cover av "Last Christmas". Den canadiske sangeren og låtskriveren gjorde ble kjent gjennom sosiale medier og har til sammen blitt strømmet over én milliard ganger globalt.

 

"Christmas Isn`t Christmas" er den nye orginale julesingelen fra det Grammyvinnende rockebandet Bon Jovi. Siden bandet ble grunnlagt i 1983, har de fått plass i de ærverdige "Rock & Roll Hall of Fame" og "Songwriters Hall of fame". De hari løpet av sin karriere spilt konserter verden over, for til sammen over 35 millioner og har totalt solgt over 130 millioner plater.

 

Natalie Jane slipper sin første EP Where Am I?. EPen inneholder tre helt nye låter og syv tidligere utgitte singler, blant annet den virale hiten “AVA”. Den amerikanske sangeren og låtskriveren spilte for et utsolgt Rockefeller tidligere i høst og annonserte i dag to nye konsertdatoer i Norge. I mai 2024 spiller hun både på Landstreff Stavanger og på Vulkan i Oslo.

 

Brittany Howard slipper "Red Flags", den første singelen fra kommende album What Now. Americana-sangeren har vunnet hele fem Grammy-priser og er for mange kjent som hovedvokalist i bandet Alabama Shakes. Forrige uke kom tittelsporet fra det kommende albumet, som sammen med den nyeste singelen gir oss en smakebit på hva som er i vente.  

 

Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har han gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden!

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Noah Kahan, Sully & Faraz, Lana Del Rey, MIKA, Felix Jaehn, McMartii og Peter Gabriel!1.12.2023 12:06:04 CET | Pressemelding

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode McMartii redder julen! Grammy-nominerte Noah Kahan er tilbake med sitt nyeste duettinnslag fra hans kritikerroste We'll All Be Here Forever deluxe-album, med en ny versjon av "Everywhere, Everything” denne gangen med Gracie Abrams. Dette følger flere andre samarbeid i sammenheng med deluxeversjonen av albumet, med blant annet Hozier og Kacey Musgraves. Lana Del Rey har sluppet en nydelig tolkning av John Denvers «Take Me Home, Country Roads». Låten kommer i kjølevannet av hennes 5 Grammy-nominasjoner som inkluderer; Album Of The Year, Song of the Year, Best Pop Duo/Group Performance, Alternative Music Performance og Alternative Music Album. For aller første gang, gir popstjernen MIKA oss et album som er 100% fransk-språklig. Albumet "Que ta tête fleurisse toujours”, åpner han opp om sine minner og følelser, samtidig som han opprettholder sin unike universelle pop. Med sine ikoniske melodier lykkes Mika nok en gang med å sublimere det franske språ

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode24.11.2023 09:57:48 CET | Pressemelding

Sully & Faraz sjarmerte både dommere og seere i senk med sin audition på Norske talenter tidligere i år. Med sin egenskrevne låt "100 ting" var de soleklart videre med i konkurransen. Hkeem, som er en av dommerne, likte godt det han så, og kom med flere lovord til gutta: «Jeg har hundre ting på mitt hode, hode, hodeee. Det at jeg har fått hooket i hodet sier jo litt folkens. Dere har et veldig stort potensiale, dere må aldri slutte å rappe... Jeg likte det her altså.» - Hkeem Sully (13) og Faraz (14) møttes allerede når de var i 10-11 års alderen i studio på Furuset Bibliotek. Der fikk de god hjelp fra mentorene Eskinder Roth og Aiyo Rasa til å lære seg låtskriving og musikkproduksjon, og de har laget musikk sammen siden. Drømmen er å bli artister, og å gjøre mamma stolt. Parallelt med deltagelsen i Norske Talenter har låten deres "100 ting" levd sitt eget liv, og trender nå stort på internett. Med snart 4000 creations på TikTok fra store profiler som Ramón, Amanda Delara og Filip Barg

Ny julelåt fra Atle Pettersen16.11.2023 11:03:04 CET | Pressemelding

17. november slipper Atle Pettersen julelåten “Bedre neste år”, skrevet sammen med artist og poet Axel Frønes. Låten ble skrevet for å minne folk på at jula ikke er en lett høytid for alle. Låta kan høres her fra 17. november. – “Bedre neste år” er en låt til ettertanke. For å minne oss på at jula ikke nødvendigvis er den fineste tiden på året for alle. Vi må huske på å ta vare på hverandre, bry oss og hjelpe hverandre så godt vi kan. Også må vi aldri miste håpet, håpet om at ting kan bli bedre. Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har også artisten gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden! Fra 27. november til 20. desember drar Atle Pettersen på juleturné for 6. året på rad. Du kan forvente båd

Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake”16.11.2023 10:08:02 CET | Pressemelding

Med sin silkemyke vokal, er Emelie Hollow er klar for å sette stemningen for julen med en hjertevarmende julelåt, “Jula Tilbake”. Låten er en norsk versjon av originallåten “Feeling Of Christmas” som ble Emelie ga ut i 2017. Låten belyser et svært viktig og sårt tema; julen er en tid for glede, samvær og kjærlighet, men det kan også være en utfordrende tid for mange. Nå som vi nærmer oss julesesongen med stormskritt, er det spesielt viktig å sette fokus på omsorg, medfølelse og viktigheten av å ta vare på hverandre. Om originallåten sa Emelie dette om budskapet: “for noen er julen en tung og ensom tid. "Feeling Of Christmas" handler om nettopp dette, og hvor viktig det er spesielt i julen, å verne om de som trenger det mest”. Jeg elsker jo jul, så det passer meg midt i blinken å gi ut julesang! Dette er egentlig en sang jeg skrev i 2017 på engelsk, som jeg nå har prøvd å gjendikte på norsk. Det er litt skummelt å skulle oversette noe som allerede eksisterer og folk kanskje har et forho

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom