Statens vegvesen

Kurveutretting og breddeutvidelse på E6 Røskje

Del

Statens vegvesen starter arbeid med kurveutretting og breddeutvidelse på E6 Røskje sør for Sparbu i uke 47. Arbeidet medfører noe redusert framkommelighet for trafikantene.

Statens vegvesen gjennomfører trafikksikkerhetstiltak på E6 Røskje fram mot vinteren.
Statens vegvesen gjennomfører trafikksikkerhetstiltak på E6 Røskje fram mot vinteren. Statens vegvesen

Statens vegvesen skal gjennomføre trafikksikkerhetstiltak på E6 Røskje, som ligger sør for Sparbu i Steinkjer kommune. Arbeidet starter i uke 47 og pågår så lenge været tillater det. Ferdigstilling av arbeidet forventes å måtte gjennomføres til våren.

- I tillegg til breddeutvidelse og kurveutretting skal også drenssystem og rekkverk fornyes, og det skal gjennomføres sanering og utbedring av avkjørsler, forteller byggeleder Erling Halvorsen.

Mens arbeidet pågår, blir det innsnevring til ett felt og redusert fremkommelighet for trafikantene.

- Vi rekker neppe å gjøre arbeidet helt ferdig før vinteren kommer for alvor, sier Halvorsen. Vi vil imidlertid sørge for at vegen blir ordnet i kjørbar stand og åpen i begge retninger når arbeidet avsluttes for vinteren.

Kontakter

Pressevakt Drift og vedlikehold

* Drift, vedlikehold og forvaltning av riksvegnettet * Brøyting/strøing/salting * Asfalt * Rekkverk * Bruer * Tunneler * Fjelloverganger * Rasteplasser * Inspeksjoner * Ferje

Tel:479 05 472pressedv@vegvesen.no

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom