Paramount

Gratis Champions League-fest på Pluto TV: Vipers Kristiansand møter CS Rapid Bucuresti lørdag kl. 18:00

Del

Håndballentusiaster i Norge kan virkelig glede seg til denne helgen når Vipers Kristiansand tar imot CS Rapid Bucuresti i EHF Champions League for kvinner. Gratis-strømmetjenesten Pluto TV kunne tidligere i uken avsløre at de har sikret seg rettighetene til å vise utvalgte kamper fra den prestisjefylte turneringen, som gjør at kampene er tilgjengelig uten betaling for seere i hele Norge.

Vipers Kristiansand er et av Norges sterkeste kvinnelige håndballag og skal denne helgen stå ansikt til ansikt med CS Rapid Bucuresti i et intensivt toppoppgjør av høyeste klasse i europeisk håndball. Dette er en unik mulighet for alle håndballfans der hjemme til å støtte lokale spillere samtidig som de nyter en match av internasjonalt kaliber.  

Kampdetaljer: 

Dato og tid: Lørdag 18. november kl. 18:00 

Lag: Vipers Kristiansand – CS Rapid Bucuresti 

Kampen blir tilgjengelig gratis på Pluto TV Sport-kanalen i appen eller gjennom nettleseren på www.pluto.tv eller på din smart-TV. 

Pluto TV skal i første omgang vise 11 nøye utvalgte kamper fra EHF Champions League for både kvinner og menn. Dette inkluderer også muligheten til å følge Kolstad (herrer), som på onsdag knuste Paris Saint Germain 36-31 i gruppespillet.  

Om PLUTO TV:  

Pluto TV, et Paramount-selskap, er en ledende gratis strømmetjenestejeneste, og leverer hundrevis av live lineære kanaler og tusenvis av titler ”on demand” til et globalt publikum på 80 millioner månedlige aktive brukere. Den Emmy-vinnende® tjenesten setter sammen et mangfoldig utvalg av kanaler i samarbeid med over 400 internasjonale medieselskaper og tilbyr et bredt utvalg av sjangre, språk og kategorier med filmer, TV-serier, sport, nyheter, livsstil, barneinnhold og mye mer.  

Pluto TV kan enkelt nås og streames på mobil, nett og enheter koblet til TV. Med hovedkontor i Los Angeles, strekker Pluto TVs voksende internasjonale tilstedeværelse seg over tre kontinenter og mer enn 35 markeder.  

  
Om HANDBALL-KANALEN.TV 
Handball-Kanalen.TV, opprettet og administrert av Infront Lab (Infronts avdeling for sportsteknologi og innovasjon), lar fans se alle EHF Champions League- og EHF European League-kamper live og on-demand over hele Norden. Handball-Kanalen.TV ble lansert sommeren 2023 og gir alle deltakende klubber i regionen fordelene ved å ha dedikerte kanaler på plattformen som fungerer som et knutepunkt for faninteraksjon og, viktigst av alt, lar fansen få se favorittlagene sine deres på pay-per-view-basis. 

Handball-Kanalen.TV er fortsatt det eneste stedet hvor du kan se alle kampene i Machineseeker, EHF Champions League Men, EHF Champions League Women samt EHF European Leagues (Men & Women) live og on-demand. 

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Paramount

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Paramount på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Paramount

Spenningsfylt håndballduell mellom THW Kiel og Kolstad gratis på Pluto TV onsdag kl. 18:306.12.2023 15:16:19 CET | Pressemelding

Håndballfans har en ny stor begivenhet i vente når Pluto TV kunngjør visningen av kampen mellom THW Kiel og Kolstad i Champions League. Etter tap mot Aalborg i forrige match, er Kolstad nå klare for å møte tyske THW Kiel i en kamp som lover høy intensitet og spenning fra start til slutt. – Kolstad overrasket i svært positiv forstand mot PSG og kom seg på imponerende vis ut av heksegryta i Paris med uavgjort/ett poeng. I Kiel er etter min mening alt mulig. Og om det går veien i Tyskland så snakker vi ikke bare om at Kolstad kan gå videre til sluttspillet, men at de kan få fribillett rett til kvartfinale. Kolstad har virkelig kommet inn i Champions League som en askeladd fra Trøndelag, sier Håkon Bjercke, som kommenterer kampene for Pluto TV. Pluto TV Sport-kanalen gir norske håndballentusiaster en unik mulighet til å følge dette prestisjefylte oppgjøret helt gratis. Det blir en kveld der støttespillere kan heie på lokale helter samtidig som de nyter håndball på aller høyeste nivå. Kampd

Se gratis på Pluto TV i kveld kl. 20.45: Spennende returoppgjør mellom Paris Saint Germain og Kolstad22.11.2023 09:38:18 CET | Pressemelding

En av de mest etterlengtede kampene fra Champions League i håndball for herrer er endelig her. Onsdag kl. 20:45 vil Paris Saint Germain gjøre alt de kan for å få revansj etter sitt nederlag mot Kolstad i den første kampen av gruppespillet, der Kolstad briljerte 36-31 mot den franske storklubben. Som alltid kan du følge de norske gutta gratis på Pluto TV Sport

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom