Söderberg & Partners

Satser på sjømatnæringen

Del

Sjømatnæringen er et viktig satsningsområde for Söderberg & Partners. Vi har derfor knyttet til oss mye kompetanse og erfaring på området. Med ansatte og kontorer langs hele norskekysten, har vi god innsikt i hva som skjer, ikke minst i forhold til risiko og farer. 

Vi er langs hele kysten, og vi vil fortsetter å styrke den lokale kompetansen ytterligere, sier Henrik Aasen som er salgsleder og teamleder for sjømatsatsningen i region vest.
Vi er langs hele kysten, og vi vil fortsetter å styrke den lokale kompetansen ytterligere, sier Henrik Aasen som er salgsleder og teamleder for sjømatsatsningen i region vest.

- I motsetning til mange av våre konkurrenter, ønsker vi å være 100% tilstede der kundene er. Nå er vi langs hele kysten, og vil fortsette satsningen og styrke kompetansen ytterligere for å kunne være enda mer tilstede for kundene våre i fremtiden, sier Henrik Aasen som er salgsleder og teamleder for sjømatsatsningen i region vest.

Høy kompetanse samlet i et eget sjømatteam

Vi har samlet kompetansen i et eget sjømatteam med representanter fra hele landet. Målet er å være tilgjengelig for våre kunder og aktivt tilby rådgivning for å sikre virksomheten i tilfelle uforutsette hendelser. Vi setter fiskevelferd høyt, men vi er også svært bevisste på vår rolle som samarbeidspartner, der vårt hovedfokus ligger på forsikringsaspektet. 

Ulike typer risiko

For sjømatnæringen handler det om å være riktig forsikret, både mot sykdommer, lus, tap av fisk, rømming og andre ting som kan inntreffe.

Viktige forsikringsområder er:

Biomasseforsikring, Ansvarsforsikring, Transportforsikring, Kredittforsikring, Avbruddsforsikring, forsikring av personell, næringsbygg, eiendeler, båter, varer, maskiner og flytende utstyr, Prosjekt- og ansvarsforsikringer for landbaserte anlegg og havbruk.

I tillegg krever innføring av ny teknologi- og innovasjon at man må tenke annerledes i henhold til risiko.

Samarbeidspartner med lidenskap for næringen

- Vi ønsker å være en samarbeidspartner som har en lidenskap for næringen, og også en partner som besitter den nødvendige kompetansen for å utføre grundige risikovurderinger. På den måten skal vi sikre optimale forsikringsløsninger i et svært utfordrende marked, sier Svein Erik Sommer CCO for Næring & Offentlig i Söderberg & Partners.

- Ved å kombinere forsikringsfaglig- og lokal kompetanse med stor innkjøpskraft, ønsker vi å bidra til at sjømatnæringen fortsetter å utvikle seg.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Söderberg & Partners er en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.

Våre tjenester i Norge inkluderer forsikringsrådgivning, forsikringsmegling, pensjonsrådgivning, formuesrådgivning, medlemsforsikringer til foreningsmarkedet og uavhengig skadeoppgjør og skaderådgivning.

Konsernet har i dag 3300 medarbeidere fordelt på 144 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg, UK og Spania. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Söderberg & Partners etablerte seg i Norge i 2014 og kjøper her inn forsikringstjenester på vegne av våre kunder for NOK 9 mrd. årlig, noe som gjør den norske virksomheten til en av de største kjøperne av forsikring i det norske markedet. Vi er 350 ansatte i Norge, fordelt på Lysaker, Tønsberg, Kristiansand, Bryne, Bergen, Ålesund, Molde, Kristiansund, Trondheim, Fredrikstad, Raufoss, Bodø, Svolvær og Tromsø.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye