Söderberg & Partners

Ikke la båten stå uforsikret i vinter!

Del

Stadig flere tenker at det å si opp båtforsikringen om vinteren kan være en smart måte å spare penger på. Fakta er at det fort kan bli dyrt! Skader og tyveri skjer også når båten ligger i opplag.

- Sett deg nøye inn i konsekvensene før du sier opp båtforsikringen din om vinteren, og husk at selv om det ikke er din skyld, er det din forsikring som dekker skader på din båt, sier Sindre Ek i Söderberg & Partners.
- Sett deg nøye inn i konsekvensene før du sier opp båtforsikringen din om vinteren, og husk at selv om det ikke er din skyld, er det din forsikring som dekker skader på din båt, sier Sindre Ek i Söderberg & Partners.

- I en periode med økte rente- og levekostnader skjønner jeg at det kan være lett å tenke at båtforsikring er unødvendig når båten ligger «trygt» på land. Det kan fort bli en kostbar erfaring, sier Sindre Ek i Söderberg & Partners.

Typiske vinterskader på båter i opplag

Skader skjer også når båten ligger i opplag om vinteren. Her er noen eksempler:

  • Tyveri av deler og motor (typisk påhengsmotorer, drev/propeller og elektronikk/tilbehør).
  • Nabobåten kan velte eller brenne slik at din båt blir skadet. Naboen vil som oftest ikke være ansvarlig for skaden på din båt.
  • Taket i opplagshallen raser sammen, båten ved siden av brenner eller det blir innbrudd. Opplagsstedet har ikke skadeforsikring på din båt.
  • Skader under opptak/sjøsetting/transport til/fra opplag.

- Jeg anbefaler alle som vurderer å si opp båtforsikringen sin i vinter, å sette seg nøye inn i hvilke konsekvenser dette kan få. Er dette en risiko du ønsker og ta? Husk at selv om det ikke er din skyld, er det din forsikring som dekker skader på din båt, avslutter Ek.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Söderberg & Partners er en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.

Våre tjenester i Norge inkluderer forsikringsrådgivning, forsikringsmegling, pensjonsrådgivning, formuesrådgivning, medlemsforsikringer til foreningsmarkedet og uavhengig skadeoppgjør og skaderådgivning.

Konsernet har i dag 3300 medarbeidere fordelt på 144 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg, UK og Spania. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Söderberg & Partners etablerte seg i Norge i 2014 og kjøper her inn forsikringstjenester på vegne av våre kunder for NOK 9 mrd. årlig, noe som gjør den norske virksomheten til en av de største kjøperne av forsikring i det norske markedet. Vi er 350 ansatte i Norge, fordelt på Lysaker, Tønsberg, Kristiansand, Bryne, Bergen, Ålesund, Molde, Kristiansund, Trondheim, Fredrikstad, Raufoss, Bodø, Svolvær og Tromsø.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye