Internasjonal prestisjepris til norsk VR-teknologi

Del

Det norske programvareselskapet Making View AS vant onsdag kveld VRINN-Awards for beste helsesimulering med sitt kurs i førstehjelp. Simuleringen VR Aid vant i konkurranse med bidrag fra de andre nordiske landene. 

TAKKETALE: Produktsjef og sykepleier Hanne Skarstein takker for den gjeve prisen sammen med deler av utviklerteamet, f.v. Martin Lien, Håkon Kleppe Normann og Robert Adolfsen
TAKKETALE: Produktsjef og sykepleier Hanne Skarstein takker for den gjeve prisen sammen med deler av utviklerteamet, f.v. Martin Lien, Håkon Kleppe Normann og Robert Adolfsen Bilde er et screenshot fra VRINN Awards under Nordic VR-forum 2023 Nordic VR-forum Bilde er et screenshot fra VRINN Awards under Nordic VR-forum 2023 Nordic VR-forum

Vinneren ble kåret av en internasjonal jury som stemte frem det norske førstehjelpskonseptet til den gjeve prisen. 

Røde Kors 
Stemningen sto i taket da Making Views produktsjef og sykepleier Hanne Skarstein, sammen med deler av utviklerteamet, tok imot VRINN Awards-prisen for førstehjelpssimuleringen de har utviklet i samarbeid med Røde Kors. 

Trygghet og handlekraft
Produktsjef Skarstein setter stor pris på utnevnelsen. 
- Vi er veldig glade for den anerkjennelsen prisen gir oss både teknologisk og helsefaglig, og for at arbeidet som er lagt ned i dette viktige kurset blir sett og lagt merke til. Røde Kors sier at det viktigste i en førstehjelpssituasjon er å gjøre noe. Vi er sikre på at vår VR-simulering bidrar til at våre kunder får en større trygghet til å handle når det virkelig gjelder. 

Realistisk trening
VR-kurset gir simuleringstrening i ulike, virkelighetsnære førstehjelpssituasjoner, med praktisk trening på virtuelle pasienter i blant annet livsviktig hjerte- og lungeredning med og uten hjertestarter.
- Å være trygg på disse prosedyrene kan bety forskjellen på liv og død når situasjonen oppstår i virkeligheten, sier Skarstein.  

Anerkjennelse 
- Denne prisen er en stor anerkjennelse av den enorme innsatsen ansatte i Making View har gjort gjennom mange år, sier daglig leder Lars Gunnar Pedersen.
- Vi vil også takke våre mange kunder som har trodd på teknologien og Making Views evne til å skape banebrytende applikasjoner.

Røde Kors
- Det er meningsrikt å skape et kurs med realistisk trening på livsviktig førstehjelp. Denne prisen er også en heder til Røde Kors´ viktig arbeid, sier Pedersen. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

PRISVINNERE: Making View fra Hamar har siden 2005 jobbet med visuell spydspissteknologi. Under Nordic VR-forum i år vant de presisjeprisen VRINN-Awards for beste helsesimulering.
PRISVINNERE: Making View fra Hamar har siden 2005 jobbet med visuell spydspissteknologi. Under Nordic VR-forum i år vant de presisjeprisen VRINN-Awards for beste helsesimulering.
Last ned bilde

Lenker

MAKING VIEW – Kursene du aldri glemmer!

Vi bygger alle kurs på VR-teknologi.

Å ta på seg en VR-brille er for mange en spektakulær opplevelse: Syn og hørsel tar deg til en helt annen virkelighet enn der du fysisk befinner deg. I tillegg bruker vi håndkontroller, så du for eksempel kan kjenne pasientens puls!

VR gir erfaringsbasert læring. Du blir godt forberedt før du står i utfordrende situasjoner, fordi øvelsene sitter i muskelminnet. Trening gir trygghet.

Alle våre kurs er bygget på etablert forskning og norske retningslinjer. Med flere tiårs pedagogisk erfaring har vi i Making View laget en unik læringssti for optimale resultater. Teoriforelesninger, tester og mange, praktiske øvelser gir dokumenterbart læringsutbytte.

Dette er den enkle, priseffektive og motiverende måten å lære på.

Følg pressemeldinger fra Making View

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Making View på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Making View

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom