Industri Energi

Landsmøtet til Industri Energi stemte for sammenslåing med FLT

Del

Et overveldende flertall på Industri Energis ekstraordinære landsmøte onsdag stemte for at forbundet skal slå seg sammen med Forbundet for ledelse og teknikk (FLT).

Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi er innstilt som leder for det nye forbundet.
Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi er innstilt som leder for det nye forbundet. Foto: Egil Brandsøy/Industri Energi

Mot to stemmer stemte over 300 delegater på Industri Energis ekstraordinære landsmøte på Gardermoen 15. november for at Industri Energi skal slås sammen med Forbundet for ledelse og teknikk.

-Sammen vil vi med nær 80.000 medlemmer bli et enda større og sterkere forbund i LO-familien, og sikre økt innflytellse for alle medlemmer på land og sokkelen, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

FLT organiserer i mange av de samme bransjene og bedriftene som Industri Energi.

-En sammenslåing vil befeste vår posisjon som landets viktigste eksportforbund, sier Alfheim.

Til helgen 17-18. november skal FLT arrangere sitt ekstraordinære landsmøte. Blir det “ja” til sammenslåing der, blir det sammenslåingslandsmøte for det nye forbundet på Sola 11. desember, med påfølgende organisasjonskonferanse Styrke 12-13. desember.

Nytt navn på det nye forbundet blir bestemt sommeren 2024.

Første ordinære landsmøte for det nye forbundet blir høsten 2025. 

Nøkkelord

Kontakter

Frode AlfheimForbundslederIndustri Energi

Tel:90968615

Bilder

Over 300 delegater stemte for sammenslåing.
Over 300 delegater stemte for sammenslåing.
Last ned bilde

Lenker

Om Industri Energi

Industri Energi er Norges største og mest slagkraftige forbund for ansatte med tilknytting til olje-, gass- og landindustri. Bransjer som står for 80 prosent av den norske eksportverdien. Forbundet har over 56.000 medlemmer og er det fjerde største forbundet i LO.

Følg pressemeldinger fra Industri Energi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Industri Energi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Industri Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye