Kom på skredkveld på Chateau Neuf!

Del

Gleder du deg til vinteren? Lyst til å møte likesinnede, se skifilm og lære mer om snø og snøskredfare? Kom på skredkveld!

Skredkveld på Chateau Neuf
Skredkveld på Chateau Neuf Audun Hetland / CARE Audun Hetland / CARE

21. november arrangerer Den Norske Turistforening (DNT), Varsom – Snøskredvarslingen, CARE (ved UiT) og skimagasinet Fri Flyt skredkveld på Chateu Neuf. Skredkvelden er åpen for alle som gleder seg til vinteren, får en lykkefølelse av å være til fjells og ønsker å lære mer om snø og snøskred.

- For oss er det stort å være tilbake med skredkveld på Chateau Neuf. Vi gleder oss stort til å møte likesinnede, se skifilm og lære bort noen tips for tryggere ferdsel i vinterfjellet, sier Heidi Bache Stranden i Snøskredvarslingen i Varsom.

Skifilm, skiglede, skiterreng – og snøskred

På skredkvelden vil vi vise skifilmen Ambivalent av Erlend Remmen med Erik Verlo og Robert Robertsen. I tillegg kommer Robertsen, brettkjører i filmen, til Chateau Neuf for å snakke om det å skulle forene skiglede og naturfare.

- Vi mener filmskaperne klarer å fange det dilemmaet vi alle står i når vi fulle av skiglede og entusiasme også må forholde oss til snøskred som naturfare. For å unngå snøskred er det viktig at vi snakker om snøskred sier Audun Hetland i CARE.

Du kan lese mer om skredkvelden på Chateau Neuf her: Skredkveld på Chateau Neuf | FRIFLYT.NO

Skredkvelden på Chateau Neuf er en del av den større skredkvelduken til DNT, Varsom, CARE og Fri Flyt, hvor det skal arrangeres skredkvelder mer enn 30 ulike steder i landet. Billetter til skredkvelden på Chateau Neuf kan kjøpes her: SKREDKVELD - Chateau Neuf billetter og datoer | Ticketmaster

Kontakter

Kontaktpersoner:
Heidi Bache Stranden, Varsom – Snøskredvarslingen (NVE): tlf 92821821
Andreas Blaauw-Hval, DNT: 93806942

Bilder

Varsom logo
Varsom logo
Last ned bilde
CARE logo
CARE logo
Last ned bilde
DNT fjellsport logo
DNT fjellsport logo
Last ned bilde
Fri Flyt logo
Fri Flyt logo
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye