ABB

ABB E-mobility forenkler betaling av elbillading med oppkjøp av Vourity

Del
  • Svensk fintech start-up teknologi forenkler betaling ved ladestasjoner for elbiler
  • Selvbetjening for flere betalingsmuligheter tillatt
  • ABB E-mobility har kjøpt opp Vourity med umiddelbar virkning

Å levere brukervennlige og sømløse betalingsalternativer for forbrukere er en av de mest kritiske komponentene for å akselerere bruken av elektriske kjøretøy (EV). ABB E-mobility har forbedret sitt kundetilbud med oppkjøpet av Vourity, en svensk oppstartsbedrift med prisvinnende skybasert teknologi for betaling av elbillading.

Vouritys teknologi forenkler førerens liv på ladestasjonen, og eliminerer behovet for en rekke telefonapper eller betalingsbrikker. Teknologien muliggjør rask, sikker betaling for lading av elektriske kjøretøy, ved å bruke en rekke betalingsalternativer, inkludert kredittkort, mobilbetaling og RFID-brikker. Vouritys skybaserte løsning kan betjenes gjennom en betalingsstasjon eller direkte integrert i ladestasjonen.

- Det som imponerer oss mest med Vouritys teknologi er hvor enkel og lett den er å bruke, og det er det vi streber etter i systemene våre, så dette passer perfekt strategisk for ABB E-mobility, sier Daniel Alarcon-Rubio, Chief Digital Officer hos ABB E-mobility. - Tilveksten av menneskene og teknologien fra Vourity vil sterkt forbedre og akselerere utviklingen av våre egne systemer og gjøre oss i stand til å betjene kundene våre bedre.

- Vårt mål med Vourity har alltid vært å levere en sømløs kundeopplevelse ved betaling. Etter hvert som vi utvikler oss fra oppstartsfasen til full kommersialisering, er vi sikre på at vi som en del av ABB E-mobility vil være i stand til å øke vår evne til å levere denne opplevelsen i stor skala, samtidig som vi fortsetter å utvikle og forbedre teknologien vår, sier Hans Nottehed, medgründer og administrerende direktør i Vourity.

Vourity tilfører et viktig element til ABB E-mobilitys teknologiportefølje, som gjør det mulig å integrere sømløse betalingssystemer i kundetilbudet sitt. Oppkjøpet vil også bringe viktig teknisk ekspertise til ABB E-mobility, hvor Vouritys team av Android- og fintech-eksperter vil spille en viktig rolle i utviklingen av betalingsdelen for elbillading.

Kontakter

Bilder

Om ABB E-mobility

ABB E-mobility er en global leder innen ladeløsninger for elektriske kjøretøy (EV) som muliggjør en mer bærekraftig og ressurseffektiv mobilitetsfremtid. ABB E-mobility er en foretrukken partner for verdens største produsenter av elektriske kjøretøy og landsomfattende ladenettverksoperatører. Selskapet har den bredeste porteføljen av ladeløsninger, fra smarte ladere for hjemmet til høyeffektladere for fremtidens motorveiladestasjoner, løsninger for elektrifisering av kjøretøysflåter og lading for elektriske busser og lastebiler. Med rundt 1500 ansatte globalt har ABB E-mobility solgt mer enn én million ladere for elektriske kjøretøy på tvers av mer enn 85 markeder, inkludert over 50 000 DC hurtigladere.

https://e-mobility.abb.com/  

Om Vourity

Vourity er en unik enkel skybasert plattform for uovervåket betaling, salg og tilgang. Vårt oppdrag er å forenkle folks hverdag, én betalingsløsning om gangen, samtidig som vi skaper nye inntektsstrømmer og reduserer kostnader for bedrifter. Enten det er å gi elbileiere en løsning for enkelt å betale for lading overalt uten bryet med å måtte laste ned en million apper fra forskjellige leverandører – eller om det er en løsning som gir kundene 24/7 selvbetjent tilgang til produkter eller tjenester som ellers vil kreve ansatte – Vourity har en kostnadseffektiv og brukervennlig løsning for å styrke brukeropplevelsen og redusere forbrukerbarrierer.

Følg pressemeldinger fra ABB

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ABB på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ABB

ABB først i verden med vannkjølt IE5 SynRM motor som setter en ny standard for energieffektivisering og høy effekt8.2.2024 10:54:20 CET | Pressemelding

Nytt vannkjølt design kombinerer ultra-premium virkningsgrad med høy ytelse IE5 SynRM vannkjølte motorer er ideelle for applikasjoner der høy effekt og kompakt størrelse er en kritisk faktor IE5 virkningsgrad og høy pålitelighet optimaliserer de totale levetids-kostnadene (TCO) ved lavere energiforbruk og reduserte drifts- og vedlikeholdskostnader

DNV-studie bekrefter energieffektivitetsgevinster for LNG-skip med ABB og MANs DFE+ fremdriftsløsning6.2.2024 10:46:10 CET | Pressemelding

Nytt Dual Fuel, Electric+ (DFE+) konsept fra ABB og MAN Energy Solutions anerkjennes av DNV som et mer energieffektivt alternativ til dagens konvensjonelle design for flytende naturgass (LNG) skip DFE+-løsningen kan hjelpe LNG-skip med å øke energieffektiviteten med opptil 7,5 prosent, noe som muliggjør reduksjon av utslipp ​ Den modulære og fleksible løsningen øker lastekapasiteten med 5 prosent​

Nittien prosent av industrielle bedrifter er påvirket av ressursmangel, hvilket understreker behovet for sirkularitet25.1.2024 09:46:37 CET | Pressemelding

Ny rapport viser at ressursmangel fører til økte kostnader, forstyrrelser i forsyningskjeder og produksjonsstans. De fleste bedrifter støtter regler for sirkularitet og vil investere mer de neste tre årene, til tross for mangelen på en standardisert tilnærming og treg implementering av regulativer. Sirkularitet er nært knyttet til energieffektivisering, i og med at energi er en stor kilde til utslipp.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye