Norskutviklet livredning i VR nominert til tre priser

Del

Det norske programvareselskapet Making View AS er nominert til VRINN awards, under Nordic VR-forum. Kurset VR Aid gir simulering i førstehjelp, og er utviklet i samarbeid med Røde Kors. 

KOMPRESJON: I førstehjelpskurset viser en indikator når deltaker har komprimert korrekt, så blodstrømmen når frem til vitale organer.
KOMPRESJON: I førstehjelpskurset viser en indikator når deltaker har komprimert korrekt, så blodstrømmen når frem til vitale organer. Making View AS Bildet kan brukes vederlagsfritt i forbindelse med våre VR-kurs.

Realistisk trening
Juryen har nominert førstehjelpssimuleringen i flere kategorier. Kurset VR Aid gir trening i virkelighetsnære førstehjelpssituasjoner som hjertestans, kvelning, pustestopp m fl. 
- Denne simuleringen gir også trening på livsviktig hjerte- og lungeredning med og uten hjertestarter. Å være trygg på disse prosedyrene kan bety forskjellen på liv og død når en situasjon oppstår i virkeligheten, sier produktsjef i Making View, sykepleier Hanne Skarstein.  
 
Tre kategorier
Førstehjelpssimuleringen er nominert i de tre kategoriene beste XR treningssimulator,  beste helsesimulering og beste XR for utdanning.
- Vi er veldig glade for å bli nominert i så viktige kategorier, sier Making Views daglig leder Lars Gunnar Pedersen.

Økt trygghet
Kurset VR Aid presenteres for publikum under Nordic VR-forum i Hamar kulturhus, på hovedscenen, torsdag 16. november kl 9:55. Making Views gründer Are Vindfallet og Alexander Mackenzie fra Røde Kors Førstehjelp forklarer hvorfor og hvordan simuleringstrening i førstehjelp gir kunnskap og økt trygghet.

Bonus
- Det er meningsrikt å skape realistisk trening på livsviktig førstehjelp. At dette arbeidet kan resultere i en pris til Røde Kors´ viktige arbeid, blir i såfall det en fin bonus også for oss i Making View, sier Pedersen.

VRINN awards avholdes på Hamar kulturhus, onsdag 15. november. Hvem som vinner prisene i de til sammen åtte, ulike kategoriene, offentliggjøres fra kl 18:00. 
Media ønskes velkommen. 

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

MAKING VIEW – Kursene du aldri glemmer!

Vi bygger alle kurs på VR-teknologi.

Å ta på seg en VR-brille er for mange en spektakulær opplevelse: Syn og hørsel tar deg til en helt annen virkelighet enn der du fysisk befinner deg. I tillegg bruker vi håndkontroller, så du for eksempel kan kjenne pasientens puls!

VR gir erfaringsbasert læring. Du blir godt forberedt før du står i utfordrende situasjoner, fordi øvelsene sitter i muskelminnet. Trening gir trygghet.

Alle våre kurs er bygget på etablert forskning og norske retningslinjer. Med flere tiårs pedagogisk erfaring har vi i Making View laget en unik læringssti for optimale resultater. Teoriforelesninger, tester og mange, praktiske øvelser gir dokumenterbart læringsutbytte.

Dette er den enkle, priseffektive og motiverende måten å lære på.

Følg pressemeldinger fra Making View

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Making View på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Making View

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom