Nina Vesterby slutter som administrerende direktør for Story House Egmont etter fem år

Del

Nina Vesterby, administrerende direktør i Story House Egmont, slutter når selskapet har gjennomført sin reorganisering. Selskapet blir nå del av en felles europeisk organisasjon. 

– Jeg er utrolig stolt over jobben våre ansatte har lagt ned de siste årene. Vi har iverksatt en vellykket digital strategi ved å snu helt rundt på hvordan vi jobber redaksjonelt, sier avtroppende administrerende direktør i Story House Egmont, Nina Vesterby.
– Jeg er utrolig stolt over jobben våre ansatte har lagt ned de siste årene. Vi har iverksatt en vellykket digital strategi ved å snu helt rundt på hvordan vi jobber redaksjonelt, sier avtroppende administrerende direktør i Story House Egmont, Nina Vesterby. Foto: Erik Hannemann/s360

– Jeg vil takke Nina for det hun har bidratt med for Story House Egmont de siste fem årene. Hun har stått bak utviklingen av vår norske medievirksomhet i turbulente tider, og har levert gode resultater og nye vekstområder i et marked som har vært preget av corona, makroøkonomisk krise og implementeringen av en krevende spareplan, sier Torsten Bjerre Rasmussen, styreformann i Story House Egmont i Norge.

Nina Vesterby varslet styreleder tidligere i år om at hun ville søke nye utfordringer når kostnadskuttene og nedbemanningene var gjennomført. Selskapet offentliggjorde nylig at man nådde målet med planen for kostnadskuttene på 70 millioner kroner.

– Selv om vi mister en dyktig og godt likt leder, har jeg respekt for hennes beslutning. Vi var enige om at hun skulle fullføre reorganiseringen først, og jeg er også glad for at Nina vil bistå i overgangsfasen de neste månedene, sier Torsten Bjerre Rasmussen.

Nina Vesterby har sin siste arbeidsdag 19. desember, men vil være tilgengelig for selskapet i en periode fremover. 

– Jeg er utrolig stolt over jobben våre ansatte har lagt ned de siste årene. Vi har iverksatt en vellykket digital strategi ved å snu helt rundt på hvordan vi jobber redaksjonelt. Dermed har vi fått mest mulig ut av all den journalistiske kompetansen og det fantastiske innholdet vi har. Vår stolte tradisjon innen historiefortelling og sterke posisjon innen ukeblad og magasin er opprettholdt, og vi har samtidig lykkes med flere satsninger som har skapt 150 millioner i nye inntekter. Det har også vært inspirerende å jobbe tett med våre byråer, som hver har sin unike posisjon, sier Nina Vesterby.

– Jeg kommer til å savne de fantastiske kollegene og merkevarene, men det er nå riktig tid for å la nye krefter overta.

Selskapet vil nå bli en del av en europeisk organisering bestående av hele Story House Egmonts medievirksomhet, som vil ledes av Per Kjellander, CEO for Story House Media.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Torsten Bjerre Rasmussen, styreformann i Story House Egmont i Norge.
Torsten Bjerre Rasmussen, styreformann i Story House Egmont i Norge.
Last ned bilde
Per Kjellander, CEO for Story House Media.
Per Kjellander, CEO for Story House Media.
Last ned bilde

Om oss:

Story House Egmont | www.storyhouseegmont.no 

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 27 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. 

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye