Norsk Rikstoto

Norsk Rikstoto lanserer nytt spill: V75 Xpress på tirsdager

Del

28. november lanserer Norsk Rikstoto et nytt spilltilbud på tirsdagene. V75 Xpress vil skape ny attraktivitet og sikre raskere gjennomføring.

hest spill trav Rikstoto V75
V75 Xpress blir det nye hestespillet på tirsdager. Det innebærer løp på to baner - både fra Norge og Sverige. Eirik Stenhaug Norsk Rikstoto

V75 tirsdag erstattes med V75 Xpress, som innebærer senere spillefrist og hurtigere gjennomføring.
V75 Xpress inneholder fire løp på norsk bane og tre løp på den svenske hovedbanen på tirsdagskveldene. Ved å kjøre V75-løpene på to baner, kan vi gjennomføre V75 Xpress i løpet av en drøy time.
Spillefrist for V75 Xpress blir kl. 20.25.

Mer attraktivt – tilpasset folks hverdag
Det har vært en utfordring over tid med lave utbetalinger og noe «gjennomsiktige» løp på tirsdagene.
- En klar målsetting og hensikt med det nye konseptet er å øke attraktiviteten i hovedproduktet med flere hester i løpene og dermed høyere vanskelighetsgrad. Det vil igjen kunne føre til økte utbetalinger, sier leder for spilltilbud i Norsk Rikstoto, Øivind Werner Johannessen.
- Vi ønsker å tilpasse det nye konseptet etter kundenes preferanser. Et spill med senere spillefrist og hurtigere avvikling er tilpasset folks hverdag, spesielt i ukedagene. Samtidig håper vi at endringene i det nye konseptet vil skape et større skille mellom hovedproduktet V75 på lørdag og V75 Xpress på tirsdag, sier Johannessen.

Supertirsdag med V4 i forkant
På premieredatoen 28. november blir det «Supertirsdag» med Jackpot i V75. Det betyr 1 million ekstra i sjuerpotten og 3 millioner ekstra til alenevinner – noe som gjør at man kan vinne ca. 5 millioner.
Det nye tirsdagskonsept inneholder et V4 spill med løp kun på norsk bane (løp 1-4) før V75 Xpress starter fra og med 5. løp med V75, V5 og DD.

Kontakter

Bilder

v75 hest hestespill Rikstoto
Leder for spilltilbud i Norsk Rikstoto, Øivind Werner Johannessen, gleder seg til at det nye konseptet går i gang 28. november.
Last ned bilde
hest spill trav Rikstoto V75
V75 Xpress blir det nye hestespillet på tirsdager. Det innebærer løp på to baner - både fra Norge og Sverige.
Last ned bilde

Lenker

En ansvarlig pengespillaktør

Sunne penger til hest i Norge
I over førti år har Norsk Rikstoto bidratt med milliarder av kroner tilbake til hestesport, hestehold og hesteavl i Norge. Pengene har bidratt positivt til en rekke tiltak innenfor hest. Gjennom effektiv drift skal Norsk Rikstoto fortsatt bidra med sunne penger til tilskuddsmottakerne.

Ansvarlighet
Som en del av den norske enerettsmodellen innen pengespill, skal Norsk Rikstoto oppdage, forebygge og reagere på uheldig spilladferd og minimere negative konsekvenser av spill. Ansvarlighetsrammeverket sørger for atspilleren spiller i et tryggere miljø hos Norsk Rikstoto enn om en velger å spille hos de ulovlige aktørene.

Attraktive spill og tjenester
En del av samfunnsoppdraget til Norsk Rikstoto går på å tilby attraktive spill og tjenester for å kanalisere norske spillere til et tryggere tilbud enn hva de ulovlige aktørene har.