Verian

Kantar Public blir Verian – i Norge og globalt

Del

Det som en gang var TNS Gallups samfunnsundersøkelser, og de siste årene kalt Kantar Public, er nå Verian.

Samfunnsundersøkelser er og forblir vårt fokus. Å forstå mennesker, produsere fakta og dermed bidra til bedre beslutninger for de som former samfunnet. Det er vår ekspertise og den holder oss i gang på jobb hver dag, sier Roar Hind, daglig leder i Verian Norge

Endringen gjelder i Norge og i de 15 øvrige landene der Verian opererer. I tillegg til navnet og den grafiske profilen, er det gjort ytterligere endringer:

Siden i fjor har vi ansatt flere personer med spesialisert kompetanse innenfor området evalueringer. Vi har også tatt ansvar for å arrangere Evalueringskonferansen 2023 sammen med Evalueringsforeningen. Vi har også etablert metodikk og fått et sterkere søkelys på atferdsanalyser for å bistå det offentlige med samfunnskommunikasjon. Samtidig skal vi som tidligere sikre kvalitet i data om samfunnet, sier Roar Hind.

Navnet Verian assosierer til det latinske "sannheten". I Norge setter nok TV2 standarden for hvordan navnet uttales gjennom samarbeidet med det månedlige partibarometeret.

Kort historie om selskapet

I 1946 startet Norsk Gallup sine samfunnsundersøkelser. Konsulentvirksomheten ble videreført i TNS Gallup, Kantar TNS og Kantar AS. Den samme grenen av selskapet har de siste årene blitt kalt Kantar Public og har vært en del av Kantar Group. Selskapet skilte seg fra konsernet i september 2022 og er nå et helt uavhengig selskap som er representert over hele verden.

Om Verian

Verian er en verdensledende og uavhengig aktør innen samfunnsforskning, evaluering og faktabasert rådgivning. Vi tilbyr våre tjenester til alle aktører i den offentlige arena for å bistå med faktabaserte beslutninger for de utfordringene samfunnet står overfor. I Norge går røttene våre tilbake til 1946 da Norsk Gallup ble startet. Vi har en lignende arv i flere andre land rundt om i verden.

Vår visjon

Grunnlag for beslutninger som former samfunnet.

Kontakter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Verian

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Verian på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Verian