Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon til møte om ulykkesutviklingen

Del

De siste to årenes utvikling i ulykkesbildet på norske veier er alvorlig. Derfor inviterer samferdselsminister Jon-Ivar Nygård sentrale aktører i trafikksikkerhetsarbeidet til et møte om ulykkesutviklingen.

Tidspunkt: Fredag 17. november, klokken 13.30
Sted: R5, Akersgata 59, Oslo

Agenda for møtet er som følger:

  1. Statens vegvesen presenterer rapporten «Dybdeanalyser av dødsulykker i vegtrafikken 2022».
  2. Statens vegvesen orienterer om ulykkessituasjonen i 2023.
  3. Dialog med sentrale aktører om videre arbeid.

Journalister og fotografer som ønsker å være til stede på møtet, må gi beskjed innen torsdag 16. november, klokken 12.00. Påmelding sendes til kommunikasjonsrådgiver Kristin Bentdal Larsen, e-post kristin-bentdal.larsen@sd.dep.no, mobil 416 09 206. 

Om oss

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, vei- og jernbanesektoren og for riksveiferjene.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Avvikler den praktiske drosjesjåførprøven: Håper på økt rekruttering av drosjesjåfører i distriktene20.2.2024 12:30:00 CET | Pressemelding

– Vi ser at drosjenæringen i distriktene sliter med rekrutteringen, og regjeringen ønsker å bidra til økt rekruttering. Selv om det sannsynligvis er flere grunner til at færre velger dette yrket i distriktene, kan vi ikke utelukke at prøvekravene kan spille en rolle. Derfor avvikler vi nå kravet om praktisk drosjesjåførprøve, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye