Paramount

Pluto TV sikrer norske seere gratis Champions League-kamper i håndball

Del

Strømmetjenesten Pluto TV sikrer gratis tilgang til utvalgte "EHF Champions League"-kamper i håndball for både kvinner og menn

I utgangspunktet har Pluto TV sikret seg rettighetene til å kringkaste totalt 11 kamper i turneringen. Det betyr at Plutos TVs norske brukere får muligheten til å se utvalgte håndballkamper i Champions League gratis fra årets EHF Champions League Men, og EHF Champions League Women. Seerne får dermed muligheten til å se to av Norges sterkeste håndballag,  Vipers Kristiansand (kvinner) og Kolstad (herrer) spille i de respektive mesterligaturneringene.


EHF Champions League Handball er den mest prestisjefylte europeiske håndballturneringen for klubblag. Turneringen arrangeres av Det europeiske håndballforbundet (EHF) og er den mest anerkjente klubbturneringen i håndballsporten på verdensbasis. Pluto TV er glade for å ha sikret seg disse rettighetene og fortsetter å styrke sin portefølje av sportsrettigheter.

– Vi er begeistret over å bringe et så sterkt utvalg av sportsinnhold til Pluto TV-seere ved å sikre rettighetene til verdens største klubbturnering i håndball. Vår investering i sport er et bevis på vår forpliktelse til å gi et svært godt innhold til publikum. Med Pluto TV kan seerne glede seg over en unik og organisert opplevelse som lar dem engasjere seg i timevis med innhold som spenner over forskjellige kategorier fra film til underholdning. Dette inkluderer store hits som ”Luksusfellen”, "Eventyrlig oppussing", ”Top Gear” og ”Frasier”, og sportstilbud som boksing og futsal. Nå kan også håndballfans finne sporten de elsker på plattformen vår, sier Jesper Dahl, administrerende direktør for Pluto TV i Sentral- og Nord-Europa.

De fire første kampene som vises på Pluto TV i Norge er:

15. november kl. 18.45. Kolstad – Paris Saint-Germain

18. november kl. 18.00. Vipers Kristiansand – CS Rapid Bucuresti

22. november kl. 20.45. Paris Saint-Germain – Kolstad

6.   desember  kl. 18.45. THW Kiel – Kolstad

Den første kampen vil bli kommentert av av Håkon Bjercke, mangeårig kommentator blant annet for Eurosport. Som ekspert stiller landslagsspiller Simen Pettersen, som til daglig spiller håndball på toppnivå for HØI i Danmark.

Handball-Kanalen.TV er fortsatt det eneste stedet hvor du kan se alle kampene i Machineseeker, EHF Champions League Men, EHF Champions League Women samt EHF European Leagues (Men & Women) live og on-demand.

– Dette er et utmerket eksempel på hvordan integrering av ekspertise innen medierettigheter og teknologisk innovasjon sammen skaper partnerskap som møter seernes endrede krav. Denne avtalen sikrer at fansen får sømløs tilgang til det øverste nivået av europeisk klubbhåndball gjennom en komplementær blanding av TV- og streamingløsninger i Norge. Dette forbedrer seeropplevelsen på mange områder, og gjør en trend til praksis - som for mange forblir en konseptuell idé, sier Amikam Kranz, Vice President Media, Betting & Technology hos Infront.

Pluto TV er også sponsor for verdensmesterskapet i håndball for kvinner, som starter 29. november 2023.

Om PLUTO TV:

Pluto TV, et Paramount-selskap, er en ledende gratis strømmetjenestejeneste, og leverer hundrevis av live lineære kanaler og tusenvis av titler ”on demand” til et globalt publikum på 80 millioner månedlige aktive brukere. Den Emmy-vinnende® tjenesten setter sammen et mangfoldig utvalg av kanaler i samarbeid med over 400 internasjonale medieselskaper og tilbyr et bredt utvalg av sjangre, språk og kategorier med filmer, TV-serier, sport, nyheter, livsstil, barneinnhold og mye mer.

Pluto TV kan enkelt nås og streames på mobil, nett og enheter koblet til TV. Med hovedkontor i Los Angeles, strekker Pluto TVs voksende internasjonale tilstedeværelse seg over tre kontinenter og mer enn 35 markeder.

 
Om HANDBALL-KANALEN.TV
Handball-Kanalen.TV, opprettet og administrert av Infront Lab (Infronts avdeling for sportsteknologi og innovasjon), lar fans se alle EHF Champions League- og EHF European League-kamper live og on-demand over hele Norden. Handball-Kanalen.TV ble lansert sommeren 2023 og gir alle deltakende klubber i regionen fordelene ved å ha dedikerte kanaler på plattformen som fungerer som et knutepunkt for faninteraksjon og, viktigst av alt, lar fansen få se favorittlagene sine deres på pay-per-view-basis.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Paramount

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Paramount på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Paramount

Spenningsfylt håndballduell mellom THW Kiel og Kolstad gratis på Pluto TV onsdag kl. 18:306.12.2023 15:16:19 CET | Pressemelding

Håndballfans har en ny stor begivenhet i vente når Pluto TV kunngjør visningen av kampen mellom THW Kiel og Kolstad i Champions League. Etter tap mot Aalborg i forrige match, er Kolstad nå klare for å møte tyske THW Kiel i en kamp som lover høy intensitet og spenning fra start til slutt. – Kolstad overrasket i svært positiv forstand mot PSG og kom seg på imponerende vis ut av heksegryta i Paris med uavgjort/ett poeng. I Kiel er etter min mening alt mulig. Og om det går veien i Tyskland så snakker vi ikke bare om at Kolstad kan gå videre til sluttspillet, men at de kan få fribillett rett til kvartfinale. Kolstad har virkelig kommet inn i Champions League som en askeladd fra Trøndelag, sier Håkon Bjercke, som kommenterer kampene for Pluto TV. Pluto TV Sport-kanalen gir norske håndballentusiaster en unik mulighet til å følge dette prestisjefylte oppgjøret helt gratis. Det blir en kveld der støttespillere kan heie på lokale helter samtidig som de nyter håndball på aller høyeste nivå. Kampd

Se gratis på Pluto TV i kveld kl. 20.45: Spennende returoppgjør mellom Paris Saint Germain og Kolstad22.11.2023 09:38:18 CET | Pressemelding

En av de mest etterlengtede kampene fra Champions League i håndball for herrer er endelig her. Onsdag kl. 20:45 vil Paris Saint Germain gjøre alt de kan for å få revansj etter sitt nederlag mot Kolstad i den første kampen av gruppespillet, der Kolstad briljerte 36-31 mot den franske storklubben. Som alltid kan du følge de norske gutta gratis på Pluto TV Sport

Gratis Champions League-fest på Pluto TV: Vipers Kristiansand møter CS Rapid Bucuresti lørdag kl. 18:0017.11.2023 10:48:13 CET | Pressemelding

Håndballentusiaster i Norge kan virkelig glede seg til denne helgen når Vipers Kristiansand tar imot CS Rapid Bucuresti i EHF Champions League for kvinner. Gratis-strømmetjenesten Pluto TV kunne tidligere i uken avsløre at de har sikret seg rettighetene til å vise utvalgte kamper fra den prestisjefylte turneringen, som gjør at kampene er tilgjengelig uten betaling for seere i hele Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom