TUI Norge

Nå kan du enkelt oppleve Formel 1- byen Singapore

Del

I vinter kan du enkelt oppleve Formel 1 - byen Singapore. Den pulserende storbyen som kan by på alt fra innovativ arkitektur til tropisk klima og strandliv, er ny av året i TUIs brede utvalg av dynamiske pakkereiser. 

Foto: TUI

– Jeg synes det er veldig moro å kunne tilby nordmenn en trygg pakkereise til et så spennende reisemål som Singapore. For min del var det Formel 1 og Netflix-serien "Drive to Survive" som gjorde meg oppmerksom storbyens uforglemmelig skyline, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

En inngangsbillett til Asia

Storbyen Singapore byr på en unik blanding av arkitektur fra mange kulturer og verdenshjørner. Her er det vakre bygninger i Art Deco og kolonistil rett ved siden av banebrytende, moderne, skyskrapere kjennetegnet av rå design , vertikale hager og bærekraftige løsninger.  

Singapore er Asias nest minste land og har tropisk klima. Har du aldri vært i Asia før, så er Singapore et fint sted å starte. 

– Den er kjent for å være en av de mest velstelte og rene storbyene, og du kan faktisk drikke vannet rett fra springen som i Norge. Med rutefly gjennom velrennomerte flyselskaper og en rekke hotellalternativer i alle budsjettklasser kan det bli en uforglemmelig ferie, forteller Mørk-Løwengreen. 

null

Fra stranda til Universal

Du kan enten bo så tett på storbypulsen som mulig eller på det idylliske øyparadiset Sentosa. Er du som Ole Brumm, og tenker "Ja, takk begge deler"? Da er det lett å ta seg fra byen til Sentosa enten via broen som forbinder øya med fastlandet eller en luftig tur med kabelbane. 

Singapore byr på opplevelser i fleng enten du vil utforske Chinatown, se på unik arkitektur eller være med på alt som skjer på Sentosa enten det er zipline, temaparker eller sol og bad som frister mest. 

Les også: 13 arkitektoniske perler du må få med deg i Singapore

Singapore huser verdens første Night Safari, et friluftszoo som huser over 2500 natteskapninger. Verdens første natterace i Formel 1 ble også avholdt i Singapore. (Årets utgave går av stabelen 20-22. september 2024. )

–Singapore byr på en perfekt blanding av storby, strandliv, kultur og opplevelser. Med en dynamisk pakkereise gjennom TUI med rutefly har du full fleksibilitet og kan velge reiselengden og hotellet som passer deg best, sier Mørk-Løwengreen. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om oss

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI.TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom