Stendi

Finn din perfekte BPA-match

Del

Mange mennesker er avhengige av personlig assistanse for å leve et selvstendig og verdig liv.  Fordi tjenesten er nettopp personlig, vil Stendi hjelpe både vedtakseier innen BPA og assistenter å finne den perfekte matchen.

Kvinne bak skrivebord på kontor for BPA-match som snakker i telefon.
- Velkommen til BPA-match. Tjenesten som matcher deg med assistenter som er like unike, sære eller drittkjedelige som deg selv. Ingrid-Merethe Berget er vedtakseieren med BPA-assistanse fra Stendi, som nå også har fått rollen som vertinne for den nye tjenesten BPA-match. Stendi assistanse AS

I juni gikk Stendi til topps med årets stillingsannonser, artikkelen kan leses her. Nå gjør Stendi ytterliggere grep for å sikre gode assistenter til sine vedtakseiere.

- Det er utrolig viktig for oss at både vedtakseiere og assistenter trives i arbeidsforholdet. Det legger vi til rette for med BPA-match, sier Finn Allan Mathisen, leder for BPA i Stendi Assistanse.

Kjemi er alfa omega, spesielt innenfor personlig assistanse

Mange mennesker er avhengige av personlig assistanse for å leve et selvstendig og verdig liv.

- Vi må huske at denne assistansen er nettopp det, «personlig». Assistentene skal gjerne være med på familiebursdager, stevnemøter, middag med venner, og andre sosiale sammenhenger, sier Mathisen.

- Som Norges største private omsorgsaktør har Stendi et ansvar for å sikre vedtakseierne de beste assistentene. Vi lanserer derfor BPA Match for å sikre oss at kjemien mellom begge parter er god, tidlig i ansettelsesprosessen. Dermed legger vi grunnlaget et trygt og harmonisk samarbeid over tid.

Langvarige samarbeid for økt livskvalitet

Ved å identifisere og sikre de beste assistentene for hver enkelt vedtakseier, ønsker Stendi å bygge sterke og langvarige ansettelsesforhold, som igjen gir økt livskvalitet for mennesker som er avhengige av personlig assistanse. Gjennom spørsmålene i testen matches vedtakseiere og potensielle assistenter med noen som har felles interesser og egenskaper.

Ingrid-Merethe Berget, som selv er vedtakseier med assistanse via Stendi, er entusiastisk vertinne i løsningen.

– Velkommen til BPA-match. Tjenesten som matcher deg med assistenter som er like unike, sære eller drittkjedelige som deg selv, som Ingrid-Merethe sier i lanseringsfilmen.

Finn Allan Mathisen oppfordrer både assistenter og vedtakseiere til å gi BPA-match en sjanse. Gjennom denne nyskapende tilnærmingen håper Stendi assistanse å kunne hjelpe både vedtakseiere og assistenter å finne “den rette”, og få en god arbeidshverdag sammen.

Les mer om Stendi assistanse og test BPA-match her!


Nøkkelord

Kontakter

Finn Allan Mathisen
Leder Stendi assistanse
tlf: +47 936 09 671
finn.allan.mathisen@stendi.no

Kristoffer Alderin
markedssjef Stendi
tlf: +47 465 00 282
kristoffer.alderin@stendi.no

Bilder

Kvinne bak skrivebord på kontor for BPA-match som snakker i telefon.
- Velkommen til BPA-match. Tjenesten som matcher deg med assistenter som er like unike, sære eller drittkjedelige som deg selv. Ingrid-Merethe Berget er vedtakseieren med BPA-assistanse fra Stendi, som nå også har fått rollen som vertinne for den nye tjenesten BPA-match.
Last ned bilde
Bilde av mann - Finn Allan Mathisen.
Finn Allan Mathisen er leder av Stendi assistanse, som nå lanserer tjenesten BPA-match, for å sørge for langvarige og gode arbeidsforhold mellom vedtakseiere og assistenter innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA).
Last ned bilde

Om oss

Stendi er Norges største private omsorgsaktør, og leverer et rikt spekter av tjenester innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og hjemmebaserte tjenester til stat og kommuner.

Følg pressemeldinger fra Stendi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stendi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stendi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom