Bouvet

Innovasjon Norge velger Bouvet som partner for IT-utvikling

Del

Denne uken signerte Innovasjon Norge og Bouvet en ny avtale. 
Det er en ny og omfattende avtale med varighet på seks år og en totalverdi på opptil 450 millioner kroner. Avtalen gjør Bouvet til Innovasjon Norges største leverandør av IT-tjenester og -utvikling i årene som
kommer.

På bildet: Rune Vangen (Innovasjon Norge), Anja Bergby (Bouvet), Per Gunnar Tronsli (Bouvet),  Elin Reiholm (Innovasjon Norge), Anders Stensland(Bouvet), Irene Higson Isaiah (Innovasjon Norge), Örn Kristinsson (Innovasjon Norge)
På bildet: Rune Vangen (Innovasjon Norge), Anja Bergby (Bouvet), Per Gunnar Tronsli (Bouvet), Elin Reiholm (Innovasjon Norge), Anders Stensland(Bouvet), Irene Higson Isaiah (Innovasjon Norge), Örn Kristinsson (Innovasjon Norge) Foto: Ovidia Eriksen, Bouvet

Innovasjon Norge har hatt et langvarig samarbeid med Bouvet siden 2015. Nå har selskapet fått fornyet tilliten med en større avtale som omfatter leveranse av tjenester innen utvikling, forvaltning og vedlikehold av deres digitale produkter. Målet er å bidra til å øke norsk næringslivs konkurransekraft.

Innovasjon Norges IKT-direktør, Örn Kristinsson, uttaler seg slik om avtalen:

– Vi er meget tilfredse med å ha valgt Bouvet som vår partner for videreutvikling av våre digitale tjenester. Det er strategisk viktig for oss å sikre kontinuitet og innovasjon i tilbudet til kundene våre. Vi skal styrke vår evne til å støtte næringslivet, og gjøre det enda enklere å bruke oss. Dette samarbeidet representerer en sterk satsing på fremtidsrettet teknologi og vi er overbevist om at det vil bringe betydelig verdi til våre nåværende og framtidige kunder.

Gjennom det nye partnerskapet får Innovasjon Norge tilgang på kompetanse som vil styrke flere virksomhetskritiske systemer og tjenester. Disse systemene inkluderer blant annet skyplattformen, dataplattformen og nettsiden til Innovasjon Norge. Dette partnerskapet vil hjelpe Innovasjon Norge med å forbedre deres digitale tilstedeværelse og øke effektiviteten i deres digitale tjenester.

Bouvet skal bistå Innovasjon Norge med kompetanse innen blant annet systemutvikling, dataplattform, lavkode, rådgivning, skytjenester, analyse, kunstig intelligens og brukeropplevelse.

– Vi er stolte, og ydmyke over tilliten Innovasjon Norge viser oss, og det er ekstra gledelig at vi vant anbudet basert på toppscore på kvalitet, kompetanse og erfaring. Vi ser frem til samarbeidet med Innovasjon Norge i årene som kommer og oppgavene vi skal løse sammen, sier administrerende direktør i Bouvet Per Gunnar Tronsli.

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge bidrar til bærekraftig vekst og eksport for norsk næringsliv gjennom kompetanse, kapital og nettverk.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bilde: Anders Stensland og Örn Kristinsson
Bilde: Anders Stensland og Örn Kristinsson
Last ned bilde

Om Bouvet

Bouvet er det største norskeide konsulentselskapet med over 2200 ansatte.
Bouvet leverer et integrert tjenestespekter bestående av utviklings- og rådgivningstjenester innenfor informasjonsteknologi, kommunikasjon og virksomhetsstyring. Bouvet har en solid kundebase bestående av store offentlige og private virksomheter.

Vi går foran å bygger fremtidens samfunn.