Nytelse.no

Salgssukess med sexleketøy på Singeldagen!

Del

Singlesday ble nok en gang suksess for Nytelse.no - salget gikk over all forventning!

- Slike dager er blitt veldig viktig for oss, og det gir en god indikasjon på hva vi kan forvente oss på Black Friday og Cyber Monday, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressesjef i Nytelse.no

I følge Ebbestad har nordmenn virkelig fått øynene opp for Singles Day og sexleketøy og handler som aldri før. Gårsdagens salg hos Nytelse.no gikk over all forventning og nok en gang klarte de å øke salget sammenlignet med fjoråret.

Det som solgte mest til menn var nykommeren, sugemaskinen Oris, som virkelig har tatt Norge med storm. I tillegg var penispumpe og prostatavibrator høyt på listen. 

- Det er fint å se at menn har fått øyne opp for en verden av sexleketøy. Utviklingen har vært enorm på den fronten, så det er ikke overraskende at det er kategorier til menn som øker mest, sier sexologen.

Hun legger til at kvinner i år kjøpte slikkevibrator, Magic Wand massasjestav og den populære Womanizeren.

- 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og bruker også lenger tid på å oppnå orgasme, så slike typer leketøy er det perfekte valg for kvinner enten de er single eller i forhold, forklarer Ebbestad.

I tillegg til økt salg for menn, og klitorisvibratoerer til kvinner, har den populære adventskalenderen faktisk blitt utsolgt hos Nytelse.no.

– Etterspørselen etter erotiske julekalendere er helt enorm i år, så vi har sett oss nødt til å kaste oss rundt å produsere et nytt alternativ, premiumutgaven! Kundene har derfor mulighet til å sikre seg en samling leketøy i en suveren kvalitet, til en rekordlav sum. Vi er best på julekalendere, og det skal våre kunder merke, sier Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Aldri før har etterspørselen etter erotiske julekalendere vært større og for første gang i historien har Nytelse.no sett seg nødt til å produsere opp et ekstra alternativ: Premiumkalender’n! Julekalenderen som er designet for å gi nysgjerrige og kvalitetsbevisste par gode erotiske opplevelser.

– Vi har tatt utgangspunkt i tidligere tilbakemeldinger fra kunder og sett på resultatet i vår sexundersøkelse som kartlegger nordmennssexvaner. Der kommer det frem at flest nordemenn ønsker sex en kraftig wand og penispumpe, og det kan jeg avsløre at du får i denne kalenderen, i tillegg til fjernstyrt ridevibrator, onanihylse, slikkevibrator og mye, mye mer, smiler Sexologen.

Nå har de satt inn ekstra bemanning på lageret for å få ut alle pakkene som ble bestilt i går.

- Rask og anonym levering har alltid vært viktig for oss, og vi vet at når folk har bestilt gleder de som ekstra mye til å få pakken fra oss derfor har lageret jobbet hele helgen for å få ut alle pakkene raskt, smiler Ebbestad.

Kontakter

Bilder

Sexolog Maria K. Ebbestad
Sexolog Maria K. Ebbestad
Last ned bilde
Produktekspert Tonje Olsen og sexolog Maria K. Ebbestad i Nytelse.no
Produktekspert Tonje Olsen og sexolog Maria K. Ebbestad i Nytelse.no
Last ned bilde
Sexolog Maria K. Ebbestad viser stolt frem den nye julekalenderen
Sexolog Maria K. Ebbestad viser stolt frem den nye julekalenderen
Last ned bilde
Produktekspert Tonje Olsen
Produktekspert Tonje Olsen
Last ned bilde
Sexolog Maria K. Ebbestad
Sexolog Maria K. Ebbestad
Last ned bilde

Om oss

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom