Moelven

Permitteringer ved Moelven Profil AS

Del

Moelven Profil har i dag sendt ut permitteringsvarsel til seks medarbeidere. Årsaken er den sviktende aktiviteten i byggebransjen.

- Det er vondt å måtte gi denne beskjeden til de dyktige medarbeiderne våre, men dagens markedssituasjon gjør at vi dessverre ikke har noe annet valg. Vi må nedskalere produksjonen for å tilpasse oss den lavere etterspørselen, sier Heidi Herredsvela, daglig leder ved Moelven Profil. 

Moelven Profil på Kirkenær har 40 medarbeidere som produserer laminerte emner for vindusindustrien. Seks medarbeidere har i dag fått varsel om permittering. 

Kundene vil ikke merke noe 

- Som mange andre blir vi nå rammet av den drastiske nedgangen i nye byggeprosjekter, men ingen av kundene våre som har avtaler med oss nå vil merke noe til dette. Vi vil også kunne eskalere produksjonen på kort varsel, sier Herredsvela. 

Hun har stor tro på at framtiden for trevarer er lys. 

- Jeg er overbevist om at våre klimasmarte produkter og tjenester vil bli viktigere enn noen gang framover. Når markedet snur, skal vi fortsette å bygge en bærekraftig framtid i tre. 

Moelven Profil samarbeider med både fagforeningene og NAV for å ivareta medarbeiderne som permitteres. 

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og løsninger til byggebransjen. Konsernet hadde en omsetning i 2022 på rundt NOK 14,4 milliarder, og har ca. 3300 medarbeidere. Moelvens 34 produksjonsselskaper er fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg pressemeldinger fra Moelven

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye