Øivind Holthe ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver for SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø

Del

Den tidligere festivalsjefen og journalisten blir nå kommunikasjonsrådgiver i banken.

TIL BANKEN: Øivind Holthe
TIL BANKEN: Øivind Holthe Foto: Håkon Steinmo, SpareBank 1 Nord-Norge

1. desember har Øivind Holthe sin første dag i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsrådgiver i SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø.

Holthe vil tilhøre konsernets kommunikasjonsavdeling i Tromsø, men ha kontorsted i bankens lokaler i Bodø. Her skal 48-åringen jobbe med hele bredden av kommunikasjonsfaget, med Bodø og Salten som både utgangspunkt og satsingsområde.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Øivind med på laget. Han vil spille en nøkkelrolle i å styrke vår tilstedeværelse i det som er et svært viktig markedsområde for SpareBank 1 Nord-Norge. Vi har stor tro på at Øivind kan bidra til å gjøre oss enda mer synlige i Bodø og Salten, sier kommunikasjonssjef Morten Tønder Albertsen.

Den tidligere sjefen for Blåfrost-festivalen gleder seg stort til å ta fatt på den nye jobben.

– Etter ti år i konsert- og arrangørbransjen føles det nå veldig rett å vende tilbake til kommunikasjonsbransjen. Og da SpareBank1 Nord-Norge kom på banen var jeg aldri i tvil, sier Holthe.

Og legger til:

– Jeg kan faktisk ikke tenke meg en mer spennende by å jobbe i akkurat nå, enn Bodø. Og sentralt i en rekke av de største prosjektene i byen og regionen vår står jo SpareBank 1 Nord-Norge. Vi har Bodø2024 rett rundt hjørnet, banken er generalpartner for Norges beste fotballklubb, og har et hav av spennende samarbeidspartnere innen både kultur og næringsliv som jeg ser fram til å jobbe sammen med, og løfte fram, sier Øivind Holthe.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra SpareBank 1 Nord-Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SpareBank 1 Nord-Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SpareBank 1 Nord-Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye