Til redaksjonen - LO Stats kartellkonferanse 2023

Del

 LO Stat inviterer til vår tradisjonelle Kartellkonferanse. Arrangementet går av stabelen på Pers hotell på Gol i tidsrommet 21.-23.november 2023, med oppstart 21. november klokka 1300.

Klima og miljø, norsk økonomi og dyrtid for folk flest, med innledning av sentralbanksjef Ida Wolden Bache og paneldebatt med sentrale økonomer, skolepolitikk med innledning av AP-nestleder Tonje Brenna, utfordringer og muligheter med kunstig intelligens, og Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne O. Tungs første møte med tillitsvalgte i staten. Debatt om Frontfagsmodellen under press, og ikke minst den tradisjonelle faglig-politiske debatten med innledninger av Jonas Gahr Støre og Peggy Hessen Følsvik, er noen av de andre programpostene.

Se ellers vedlagte program.

Vi ber om at påmelding med navn, redaksjon/avdeling og konkret angivelse av varighet på opphold (antall overnattinger) meddeles oss raskest mulig – og senest innen fredag 10. november til stein.syrstad@lostat.no. Romkapasiteten på Pers er presset under denne konferansen, så vi oppfordrer dere til å ikke vente helt til fristen før påmelding.

Døgnprisen på Pers er 1995,-kr. pr. døgn. Den gjøres opp av den enkelte. Prisen inkluderer overnatting og alle måltider. Vi inviterer også til det tradisjonelle julebordet onsdag 22. november.

Vi i LO Stat er innstilt på å leve opp til målsettingen om at Kartellkonferansen skal være matnyttig og innholdsrik, med en sosial innpakning. Det er lagt opp til gode arbeidsforhold for pressen, med trådløse soner over hele hotellet, også på de fleste rommene.

Det går tog fra Oslo S kl. 08.25 den 21. november, som ankommer Gol kl. 11.14. Det blir satt opp felles buss fra stasjonen til Pers Hotell på denne ankomsten. Torsdag 23. november går et tog til Oslo kl. 11.54. Det settes opp busser i skytteltrafikk fra hotellet til stasjonen. Det er kun på disse ankomstene/avgangene vi setter opp fellesbusser.

Med vennlig hilsen

Stein Syrstad, kommunikasjonsansvarlig

90689882

Kristian Brustad, kommunikasjonsansvarlig

46661639

 

Nøkkelord

Dokumenter

Følg pressemeldinger fra LO Stat

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra LO Stat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra LO Stat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye