Norsk Fjernvarme

Presseinvitasjon til Fjernvarmedagene Urban Energi 8.-9. november

Del

Norsk Fjernvarme ønsker pressen velkommen til Fjernvarmedagene Urban Energi på Radisson Blu Scandinavia i Oslo 8.-9. november. Blant dem du møter er statssekretær Elisabeth Sæther (OED), Anniken Hauglie (NHO), Åslaug Haga (Fornybar Norge), Knut Folkestad (NRK) og Eirik Newt (profesjonell nerd).

Fjernvarmedagene Urban Energi er Norges største treff for fjernvarme og -kjølienæringen og arrangeres av Norsk Fjernvarme.
Fjernvarmedagene Urban Energi er Norges største treff for fjernvarme og -kjølienæringen og arrangeres av Norsk Fjernvarme.

Kraftnettet er fullt og ny kraftproduksjon er kontroversielt. Samtidig bruker Norge årlig 50 TWh strøm til å holde bygninger varme, mens enorme mengde overskuddsvarme ikke blir brukt.

Hva skal til for at mer overskuddsvarme kan brukes til varme - og dermed frigjøre mer kapasitet i kraftnettet til elektrifisering? Hva kan bedre utnyttelse av den urbane energien bidra til?

Dette er gjennomgangstema for de to dagene med konferanse som finner sted 8.-9. november på Radisson Blu Scandinavia, på Holbergs plass i Oslo.

Arrangementet tar for seg aktuelle politiske saker og rammevilkår, det siste innen forskning og utvikling, historiefortelling - og en svært lettbeint innovasjonskonkurranse modellert etter talentprogrammer på TV.

Vertskapet for årets utgave er Bodø Energi - som blant annet vil presentere Norges første prosjekt hvor overskuddsvarme fra grønn hydrogenproduksjon skal brukes til å varme en by.

NVE deltar for å presentere både hvordan de mener en ny prisregulering av fjernvarme kan utformes og deres forslag til endring av energimerkeordningen for bygninger.

Hele programmet finner du her: https://www.urbanenergi.no/program

Presse kan registrere seg via denne linken: https://bit.ly/UE23-presse
Det er også mulig å følge det som skje på scenene via streaming.

Arrangementet åpner med parallellsesjoner kl 09.00 onsdag 8. november.
Selve åpningssesjonen, hvor statssekretær Elisabeth Sæther (OED) deltar, starter kl 12.30
Den årlige innovasjonskonkurransen finner sted kl 14.45.

Velkommen!

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Norsk Fjernvarme

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Fjernvarme på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Fjernvarme

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye