HydrogenPro

HydrogenPro bekrefter 100 MW kontrakt med ANDRITZ GROUP

Del

HydrogenPro ASA lanserte sin kvartalsrapport for tredje kvartal i 2023 i dag. Inntektene har mer enn tidoblet seg siden tredje kvartal 2022. Selskapet har nådd mange milepæler og har en god kontantbeholdning grunnet leveranser til pågående prosjekter. I tillegg bekrefter selskapet en ny kontrakt på MEUR 18 til det østeriske selskapet ANDRITZ GROUP.

©TOM RIIS

I sin kvartalsrapport rapporterer selskapet på flere viktige milepæler som har blir nådd de siste tre måneder:

  • Det strategiske partnerskapet med ANDRITZ GROUP bærer frukter. Tidligere i dette kvartalet annonserte ANDRITZ en kontrakt for å bygge et 100 MW anlegg for tyske Salzgitter Flachstahl GmbH med 18 av HydrogenPros 5,5 MW elektrolysører. Denne kontrakten er i dag bekreftet.
  • HydrogenPro har i lang tid vært partner med Mitsubishi Power i verdens største Hydrogen Hub, ACES i USA. Selskapet fortsetter levering av sine høytrykks alkaliske elektrolysører til fabrikken på 220 MW. Kontraktsverdien er estimert til mer enn MUSD 50.
  • Mitsubishi Power bekrefter også vellykket validering, installering og operasjon av HydrogenPros elektrolysør i Takasago Hydrogen Park i Japan.
  • HydrogenPro er eksklusiv leverandør av mer enn 800 MW elektrolysører til DG Fuel «Sustainable Aviation Fuel» fabrikk i Louisiana. Kontraktsverdien er ventet å være på mer enn MUSD 500. Endelig investeringsbeslutning (FID) er ventet i løpet av første halvår 2024. DG Fuels inngikk nylig et strategisk partnerskap med Airbus.
  • Selskapet fortsetter sitt strategiske fokus på USA. HydrogenPro INC, selskapets amerikanske datterselskap ansatte nylig Jeff Spethmann som CEO. Biden/Harris administrasjonen annonserte nylig etableringen av syv hydrogenhuber som skal motta MUSD 7 i støtte.

HydrogenPros konserndirektør Jarle Dragvik uttaler at «Vi har stor fremtidstro. Den nylige bekreftete ordren med ANDRITZ GROUP gir oss grunn til ytterligere optimisme. I tillegg vil i løpet av dette året en stor del av kontraktsverdien med ACES være realisert med en positiv margin. HydrogenPro forutser en fortsatt sunn vekst med positive marginer basert på sine innovative løsninger og strategiske partnerskap.»

Kontakter

Lenker

Om HydrogenPro ASA:

HydrogenPro er et teknologiselskap som produserer høytrykks alkaliske elektrolysører for produksjon av grønt hydrogen. Alle er sertifisert etter standardene ISO 9001, ISO 45001 og ISO 14001. Selskapet ble grunnlagt i 2013 av gründere med bakgrunn fra elektrolyseindustrien, som ble etablert i Telemark av Norsk Hydro i 1927. Vi er et erfarent ingeniørteam av ledende industrieksperter, som trekker på enestående erfaring og ekspertise innen hydrogen og fornybarindustrien.

Følg pressemeldinger fra HydrogenPro

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra HydrogenPro på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra HydrogenPro

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye