Apollo

Dette er familienes favorittreisemål i vinter

Del

Nei – det er ikke Gran Canaria!

En kald sommer og enda kaldere høst gir utvilsomt utslag på nordmenns reiselyst – og spesielt blant familiene. Reisearrangøren Apollo melder om en total salgsøkning på 25 prosent mot samme tid i fjor, og blant de som reiser med barn er salget opp hele 30 prosent.  

Mens Kanariøyene troner den generelle topplisten over vinterens mest populære reisemål, er det Emiratene som lokker familiene mest: Nesten halvparten av de som har bestilt en reise dit med Apollo i vinter, reiser med barn. Til sammenlikning utgjør familiene 20 prosent av Apollos reisende til Kanariøyene.  

- Emiratene har i flere år utmerket seg som familienes vinterfavoritt, takket være den korte reiseveien, solgarantien, de førsteklasses hotellene og ikke minst et ellevilt tilbud av morsomme aktiviteter, fornøyelsesparker og museer. I tillegg får man mye ferie igjen for pengene her, fordi all inclusive-tilbudet er uslåelig, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Ras al Khaimah – nummer én! 

Hos Apollo er det derimot ikke verdensmeteropolen Dubai familiene først og fremst reiser til, men det mer ukjente emiratet Ras al Khaimah. Hit utgjør familiene hele 60 prosent av Apollos reisende. Det er kanskje ikke så rart – for der naboemiratene skriker høylytt med sine imponerende skyskrapere og jevnlige verdensrekorder, er atmosfæren i Ras al Khaimah langt mer tilbakelent, naturen i større fokus og prisnivået noe lavere. Samtidig er veien kort til både Dubai og Abu Dhabi’s storslagne severdigheter, dersom man ønsker å legge inn en dagstur eller to.  

- I Ras al Khaimah får familiene det beste av begge verdener fordi man slipper å bo midt i smørøyet. Her kan man nyte late dager ved milelange, gyldne strender eller herlige bassengområder, utforske fargerike markeder og basarer og fråtse i førsteklasses gastronomi. Skulle behovet for adrenalinrush melde seg, huser Ras al Khaimah også verdens lengste zipline – et absolutt must å prøve for de større barna! tipser Rivera. 

For å imøtekomme Ras al Khaimahs uslåelige popularitet blant barnefamiliene har Apollo valgt å åpne et Mondo Family-hotell der; Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. I tillegg tilbyr reisearrangøren to andre konsepthoteller i Emiratene: Apollo Sports-hotellet JA Beach og Mondo One of Kind-hotellet Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton – begge i Dubai.   

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye