Versuni

Philips lanserer ny trådløs støvsuger: Støvsug og mopp samtidig

Del

Philips forenkler rengjøringsopplevelsen med sin nye trådløse støvsuger 8000 Aqua. Støvsugeren støvsuger og mopper samtidig for å fjerne fint støv, flekker og opptil 99% bakterier.

Foto: Versuni
Foto: Versuni

Multifunksjonalitet og kvalitet

Med den nye støvsugeren trenger man ikke å irritere seg over ledninger som går i krøll, og dermed trenger man heller ikke å tenke på rekkevidden når man skal gjøre rent i hjemmet. Den ultrasterke sugefunksjonen, kombinert med mopping, skaper rene gulv uten at brukeren trenger å bekymre seg for begrensninger.

  • Bak vår trådløse støvsuger ligger mer enn 130 år med høykvalitets produktutvikling. Vi er stolte av å tilby et produkt som kombinerer kraft og bekvemmelighet, for å gjøre rengjøringen hjemme enklere og mer effektiv enn noen gang, sier Johan Lindwall, markedssjef i Philips Domestic Appliances.


Innovativ teknologi

Philips trådløse støvsuger har en kraftig digital motor, kalt PowerBlade, som skaper høy luftstrøm. Dette muliggjør en sugeeffekt rundt hele munnstykket som effektivt suger opp støv og skitt fra alle overflater i hjemmet. Den er også utstyrt med et smart fem-trinns filtreringssystem som kan filtrere ut opptil 99,9% av fint støv.

Fjerner 99 % bakterier

Aqua-funksjonen fjerner opptil 99% av bakteriene fra gulv ved mopping og støvsugermunnstykket renser opptil 99,9% av støv og skitt. Takket være en ekstrem presisjon når støvsugeren helt inn i hjørner og terskler. Munnstykket har også LED-lys som gjør det enda enklere å rengjøre.

Lang driftstid

Med sitt utskiftbare Li-ion 25,2V batteri har støvsugeren en driftstid på opptil 80 minutter i eco-modus og hele 30 minutter i turbo-modus. På den måten kan man støvsuge et større hjem på full effekt uten avbrudd.

Støvsugeren styres enkelt ved hjelp av et digitalt display som gir full kontroll over alle funksjoner.

Philips lanserer flere modeller i både 8000 og 7000 serien der Aqua-munnstykket er den store forskjellen mellom dem, samt tilbehør som medfølger.

Kontakter

Bilder

Foto: Versuni
Foto: Versuni
Last ned bilde
Foto: Versuni
Foto: Versuni
Last ned bilde

Om Versuni

Versuni er hjemsted for noen av verdens mest kjente husholdningsapparater. Hos Versuni lages det allsidige og unike produkter og tjenester som gjør et hus til et hjem.

Versuni startet som Philips Domestic Appliances, en avdeling av Royal Philips, og er stolte av å bygge videre på en 130-årig arv. Selskapet ble uavhengig i september 2021 og har fra februar 2023 brukt sitt nye firmanavn.

Følg pressemeldinger fra Versuni

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Versuni på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Versuni