Deloitte

Deloitte lanserer nysatsing på aktuartjenester

Del

Deloitte lanserer ny satsing på aktuartjenester i Norge ved å hente den erfarne aktuaren Trond Killi som ny partner.

Ny partner og leder av Actuarial Services i Deloitte, Trond Killi
Ny partner og leder av Actuarial Services i Deloitte, Trond Killi

Killi kommer tilbake til Deloitte fra Munich RE, hvor han har ledet arbeidet mot det skandinaviske markedet. Han jobbet i Deloitte fra 2013 til 2018, og har tidligere hatt flere ledende stillinger i Storebrand.

- Vi er veldig fornøyd med å få Trond tilbake på Deloitte-laget. Han er anerkjent i markedet for sin ekspertise, og vi gleder oss til å videreutvikle vårt tilbud av aktuartjenester, sier Roger Furholm, partner og co-leder av Audit & Assurance i Deloitte Norge.

Killi, som også er leder i Den Norske Aktuarforening, vil i Deloitte få ansvaret for å bygge opp tjenestetilbudet i Norge og Sverige. Satsingen i Norge og Sverige vil bygges opp sammen med det eksisterende aktuarmiljøet i Danmark.

- Jeg ser frem til å bygge opp et aktuarmiljø i Deloitte, som skal levere tjenester både mot revisjon, så vel som innen rådgivning. I Deloitte har vi et stort, internasjonalt, og svært kompetent aktuarmiljø, sier Killi.

Killi begynte i Deloitte 23. oktober.

Kontakter

Om Deloitte

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye