Omilon

Nicolay Moulin blir ny CEO i teknologiselskapet Omilon

Del

Nicolay Moulin tar over som administrerende direktør (CEO) i Omilon-gruppen. Han kommer fra stillingen som CEO i Sikri Group. Moulin har omfattende erfaring fra flere teknologiselskaper. Omilon vil med denne ansettelsen posisjonere seg for vekst for å satse tyngre på det europeiske markedet også utenfor Norden.

Ny CEO i Omilon Nicolay Moulin (t.v.) og og styreleder Trond Lutdal.
Ny CEO i Omilon Nicolay Moulin (t.v.) og og styreleder Trond Lutdal.

Omilon benytter seg av fremtidsrettet teknologi og tilbyr blant annet AI basert talegjenkjenning til helsesektoren. Selskapet har ambisjoner om å vokse i dette markedet og ser nå mot Europa. Grunnlegger og tidligere CEO i selskapet, Henric Carlsson, trer nå til side og overlater styringen til Moulin.

Nicolays erfaring med å skape vekst og hans arbeid mot offentlig sektor, kombinert med hans forståelse for Omilons retning og visjon, gjorde valget enkelt. Jeg er overbevist om at han er den rette personen til å lede selskapet inn i fremtiden, sier Carlsson.

I de siste årene har Omilon vokst ved å vinne anbud for store helseregioner, og er fullt fokusert på å tilby verktøy og programvare som sparer tid for brukerne. Selskapet leverer både programvare som konverterer tale til tekst, og har også utviklet intelligente løsninger som sikrer at kundene kan benytte den seneste teknologien i allerede eksisterende systemer. Omilon er Nordens ledende selskap innen taleteknologi og Omilon har avtaler med alle helseregioner i både Norge og Danmark, og er Sveriges største leverandør av helsedokumentasjon.

Ansatte innenfor helsesektoren er kanskje vår tids mest verdifulle og knappeste ressurs. Gitt utfordringene de nordiske landene møter med en økende eldre befolkning, er det essensielt at helsesektoren tar i bruk verktøy som frigjør tid for helsepersonell, sier Nicolay Moulin. Omilon kan bidra i denne sammenheng ved hjelp av teknologi basert på generativ AI. Vi har nok bare sett begynnelsen på bruken av denne typen teknologi i sektoren. Det at Omilon muliggjør bruk i allerede eksisterende løsninger, er en enorm mulighet for å møte de høye forventningene som kreves for å løse oppdraget innen helsesektoren. Jeg gleder meg virkelig til å være en del av denne utviklingen, tilføyer Moulin.

Omilon har virksomhet i Norge, Sverige og Danmark, med kontorer i alle tre land. Moulin tok formelt over ansvaret 1. november, og er allerede godt i gang med å gjøre seg kjent med selskapet.

For et teknologiselskap er de ansatte vår viktigste resurs for å lykkes, det er derfor avgjørende for meg å bli kjent med virksomheten og folkene i alle landene vi opererer i, sier Moulin.

Både største eier, oppkjøpsfondet Verdane, og Styreleder i Omilon Group, Trond Lutdal, er svært fornøyd med ansettelsen. Lutdal trekker frem Moulins resultater i Sikri Group, som noe som gjør Moulin godt egnet til å ta Omilon inn i en vekstfase.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Omilon er Nordens ledende leverandør av løsninger innen effektiv dokumentasjon. Vi frigjør tid så samfunnsviktige funksjoner kan fokusere på det som er viktig! Gjennom ny teknologi, kunstig intelligens og ved bruk av digitale løsninger, som talegjenkjenning, effektiviseres det administrative arbeidet. Dette hjelper ressurser i samfunnskritiske samfunnsinstanser, for eksempel for helse, saksbehandlere og offentlig forvaltning. Med våre løsninger halveres tiden som brukes på dokumentasjon, noe som kan frigjøre en hel arbeidsdag i uken.

Følg pressemeldinger fra Omilon

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Omilon på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Omilon