Norsk Osteopatforbund

Gratulerer til våre nye osteopatikolleger

Del

Hvert år uteksamineres det nye osteopater fra Kristiania i Oslo. Etter et studieløp på fire år kan de endelig kalle seg osteopater og helsepersonell.

Foto: Christian Fossum
Foto: Christian Fossum

Det ble en fin avslutningsseremoni for kull 2019 ved Kristiania. Ronja Strømsborg Lund, studieleder ved osteopatistudiet, var stolt og oppsummerte følgende i sin tale:

"Som osteopater og helsepersonell så skal dere få gleden av å hjelpe andre mennesker. Ha tro på dere selv, fortsett å være kritisk nysgjerrig, tørr å stå i usikkerheten og vær ydmyk til din egen kunnskap og kompetanse. Fortsett med å tilegne deg kunnskap gjennom hver eneste pasient og hver nye problemstilling dere møter. Jeg ønsker å gratulere dere med fullført utdanning i osteopati og takke for fire fantastiske år sammen." 

Til våre nye kolleger, gratulerer fra oss i forbundet – vi gleder oss til å få dere med på laget!

Fireårig studie

Studiet består av en treårig bachelorgrad og en ettårig videreutdanning. Utdanningen er i henhold til Helsedirektoratets krav til utdanning for å søke autorisasjon. Du kan lese mer om studiet her:

https://www.kristiania.no/studier/bachelor/osteopati/

https://www.kristiania.no/studier/videreutdanning/videreutdanning-osteopati/

Kontakter

Om oss

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom