RSA

RSA representert på Tokyo Mobility Show

Del

Denne uken arrangeres Tokyo Mobility Show i Japan, hvor Suzuki viser frem sin første elektriske modell – Suzuki eVX. RSA og Frank Dunvold er representert på utstillingen.

Tokyo Mobilty Show 2023 åpnet torsdag den 26. oktober og vil pågå frem til 5. november. Suzuki er til stede med en stor stand, hvor det har vært knyttet mest spenning rundt elektriske Suzuki eVX. Denne modellen markerer begynnelsen på Suzuki sin satsning på elektriske kjøretøy, og er planlagt å bli lansert i slutten av neste år. 

Suzuki eVX er en romslig SUV med tiltalende og sporty design. Suzuki har en lang historie med å produsere 4x4-biler, og denne modellen er intet unntak.  

Den elektriske nyheten forventes å levere god rekkevidde, og vil derfor bli et attraktivt valg for norske kunder. Med målene 430 x 180 x 160 har den dimensjoner som en typisk familiebil.   

Suzuki eVX imponerer ikke bare med sin imponerende elektriske ytelse, men også med et futuristisk og innovativt interiør. 


RSA og Suzuki Norge representert på utstillingen 

På utstillingen representeres RSA, som er ansvarlig for distribusjonen av Suzuki-biler i Norge, av administrerende direktør Frank Dunvold. 

Etter å ha sett bilen for første gang, er Dunvold er imponert over den kommende elektriske modellen. 

-Denne bilen er ikke bare starten på en ny æra for Suzuki, det er også en bil som vil passe perfekt for norske kunder. Med imponerende rekkevidde og 4x4, vil EVX bli et attraktivt valg som familiebil, sier Dunvold.  

Han forteller at mange har ventet i spenning på elektriske modeller fra Suzuki. 

-Suzuki er kjent for å utvikle biler med nøysomhet, og har tatt seg god tid til utvikling av elektriske bilmodeller. Vi tror dette kommer kundene til gode, med kvalitet og pålitelighet i alle ledd, som er velkjent for Suzuki. Vi gleder oss til å kunne tilby denne til norske kunder når den lanseres i slutten av neste år, legger Dunvold til. 


Om Suzuki Motor Corporation  

Suzuki Motor Corporation er en av Japans ledende bilprodusenter, og er en av verdens ledende bilmerker. Selskapet produserer 3,5 millioner biler årlig. Produksjonen foregår på egne fabrikker og gjennom en rekke datterselskaper og joint ventures i og utenfor Japan.   

Suzuki ble etablert i 1920 og har hovedkvarter i Hamamatsu i Japan. Toshihiro Suzuki er president i selskapet.  
 
 
 

Om RSA Suzuki i Norge 

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 12 land, og den offisielle distributøren av Suzuki personbiler i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Samarbeidet mellom RSA og Suzuki strekker seg tilbake til 1983, og har i fire tiår levert kvalitetssikre personbiler med firehjulstrekk som DNA.   
 
RSA har et omfattende Suzuki-forhandlernettverk på 75 forhandlere over hele Norge. 

Kontakter

Bilder

Om oss

RSA er en komplett nordisk bilimportør av person- og varebiler, med hovedkontor i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de skandinaviske markedene. RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD til Norge, samt Maxus i Sverige, Danmark, Island, Færøyene, Polen, Finland og Grønland. RSA har bygget opp et solid forhandlernettverk med til sammen over 300 forhandlere.

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over hele landet, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge. Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.

Følg pressemeldinger fra RSA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra RSA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RSA

Nyt se on virallista – BYD avaa sähköautojen tuotantolaitoksen Unkariin12.2.2024 10:20:37 CET | Lehdistötiedote

BYD ja Unkarin valtio ovat allekirjoituksillaan vahvistaneet BYD:n sähköautojen tuotantolaitoksen avaamisen Unkarin Szegediin. BYD:n huippumoderni tuotantolaitos tulee valmistamaan yhtiön ladattavia henkilöautoja Euroopan markkinoille. Tuotantolaitos rakennetaan vaiheittain ja se aloittaa toimintansa vuonna 2027. Allekirjoitusseremoniaan osallistuivat Unkarin ulko- ja kauppaministeri Péter Szijjártó ja BYD:n hallituksen puheenjohtaja Wang Chuanfu sekä muita arvovaltaisia vieraita.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye