HydrogenPro

HydrogenPro leverer elektrolysør til verdensledende testsenter

Del

HydrogenPro har fullført sin leveranse av en 5,5 MW elektrolysør til Mitsubishi Heavy Industries (MHI)s Takasago Hydrogen Park i Japan. Verdens ledende testsenter for godkjenning av hydrogenteknologi.

Det japanske markedet har et stort potensial for produksjon og bruk av grønt hydrogen. Jarle Dragvik, administrerende direktør i HydrogenPro kommenterer:

«Dette er verdens første senter for validering av hydrogenteknologi, fra hydrogenproduksjon til kraftproduksjon. Vi er stolte over våre viktige partnere i MHI velger vår unike teknologi, og vi beviser igjen at vi er helt i verdenstoppen når det gjelder utvikling av hydrogenteknologi.»

Verdens første

HydrogenPro inngikk i 2022 avtalen om å levere elektrolysøren, ingeniørtjenester og prosjektledelse til MHI. Elektrolysøren startet hydrogenproduksjon i august i år, og ble produsert på HydrogenPros nye produksjonslinje i Kina. MHI har som mål å utvikle og forbedre produksjonspåliteligheten til sine hydrogengassturbiner slik at de kan delvis eller 100% drives av hydrogen. For å importere høytrykkselektrolysatorer til Japan, kreves sertifisering i henhold til KHK (Japans institutt for gassikkerhet). HydrogenPro har oppnådd dette som verdens første høytrykkselektrolysatorprodusent.

Kontakter

Bilder

Om HydrogenPro

HydrogenPro ble etablert i 2013 av mennesker med bakgrunn fra elektrolyseindustrien som ble startet i Telemark i 1927 av Norsk Hydro. HydrogenPro består av et erfarent ingeniørteam med ledende industrieksperter som drar på unik erfaring og ekspertise fra hydrogen- og fornybarindustrien. Siden 70-90% av totalkostnadene i et hydrogenkraftverk stammer fra kraftproduksjonen, er effektivitet helt essensielt. HydrogenPros alkaliske høytrykkselektrolysator, med den nye tredjegenerasjons elektrodeteknologien, vil øke effektiviteten og redusere kostnadene ved hydrogenproduksjon betydelig.

Følg pressemeldinger fra HydrogenPro

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra HydrogenPro på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra HydrogenPro

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye