Amedia

Fast ansatt som redaktør i Bygdebladet

Del

Trine Barka Højmark (35) har takket ja til å påta seg jobben som ansvarlig redaktør og daglig leder i Bygdebladet Randaberg & Rennesøy. Hun har vært konstituert i stillingen siden juni.

– Det har vært fem kjekke, spennende og lærerike måneder i Bygdebladet. Nå ser jeg frem til å utvikle avisen videre, sier Trine Barka Højmark.
– Det har vært fem kjekke, spennende og lærerike måneder i Bygdebladet. Nå ser jeg frem til å utvikle avisen videre, sier Trine Barka Højmark. Foto: Tollef Jacobsen, Bygdebladet

– Det har vært fem kjekke, spennende og lærerike måneder i Bygdebladet. Det er en god gjeng i redaksjonen som jobber hardt og dedikert. De har imponert meg mye. Læringskurven har vært bratt, men heldigvis har jeg hatt gode folk rundt meg. Jeg har trivdes svært godt i rollen og gleder meg til å kunne fortsette på permanent basis. Jeg har også blitt tatt godt imot i lokalmiljøet og det er et spennende område hvor det skjer mye. Nå ser jeg frem til å utvikle avisen videre, sier hun.

Trine Barka Højmark kom til Bygdebladet fra Sandnesposten, der hun var journalist. Hun har også vært i Solabladet, der hun var redaksjonsleder, og har ellers mediebakgrunn fra blant annet TV 2, Haugesunds Avis og Hafrsfjord Budstikke.

– Jeg er veldig fornøyd med at Trine har takket ja til å bli permanent enleder i mediehuset. I konstitueringsperioden har hun fremstått som et trygt og godt valg. Hun er reflektert og med gode etiske vurderinger. Hun er ambisiøs på egne og fellesskapets vegne og er opptatt av gode prestasjoner. I konstitueringsperioden har hun også oppnådd gode resultater i form av  abonnementsvekst og økt digital lesing blant abonnentene, sier styreleder Ole Morten Ona Ringdal.

Kontakter

Trine Barka Højmark, ansvarlig redaktør og daglig leder i Bygdebladet Randaberg & Rennesøy
Telefon 416 31 872


Ole Morten Ona Ringdal, styreleder i Bygdebladet Randaberg & Rennesøy
Telefon 909 18 959

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom