Norges Tennisforbund

Nytt forbundsstyre i Norges Tennisforbund

Del

Søndag 29. oktober ble det 86. tinget i Norges Tennisforbunds 114 år lange historie avholdt.

Foto: Espen Hildrup, NTF

President, visepresident, 4 styremedlemmer og 2 varamedlemmer ble innstilt på gjenvalg og fikk fornyet tillit. 
Et av styremedlemmene, Monica Andersen Mo (Paradis Tennisklubb), ønsket ikke gjenvalg. Valgkomiteen innstilte Julie Kjendlie som nytt styremedlem, som ble valgt.

Julie Kjendlie er internasjonal tennisdommer og innehar ITF (International Tennis Federation) Gold Badge, som er dommerverdens høyeste nivå. Hun har blant annet dømt finaler i olympiske leker og grand slam.NTFs styre for 2024-2025:President: Lars Gjerdåker, Stavanger TK
Vise-president: Karin Hjelle Dalbak, Heming IL Tennis  

Styremedlem: Egil André Berglund, Stabekk TK 
Styremedlem: Fredrik Vabog, Paradis TK 
Styreedlem/Ungdomsrepresentant.: Mina Adelin Sælen Pedersen, Moss TK 

Styremedlem/Padel-representant: Julie Kjendlie, Oslo Padelklub 

Styremedlem/Padel-representant: Eivind Sandnes, Oslo Padelklubb 
Varamedlem: Caroline Tidemand, Nordberg TK
Varamedlem: Arve Sjølstad, Hamar IL Tennis           
Ansattrepresentant: Christian Grind (valgt av administrasjonen i NTF)

President Lars Gjerdåker uttaler:


- Jeg vil først og fremst takke for tilliten fra norsk tennis med gjenvalget. En stor gratulasjon også til Julie Kjendlie som blir nytt styremedlem og takk til de andre styremedlemmene/varamedlemmene som tok gjenvalg og blir med også i kommende strategiperiode. Dette valget skaper kontinuitet og viser at styrearbeid i Norges Tennisforbund er både kjekt og givende. 
 

- Etter helgens valg er grunnlaget nå på plass. Strategiplanen peker i en klar og god retning. Anlegg er vår største utfordring, både for å sikre tilstrekkelige spilleflater til medlems- og aktivitetsvekst, 
men også for økonomi, til klubb og til medlemmer. En senket prislapp vil gi større inkludering og mangfold, bredere engasjement og større samfunnsansvar, men også en større rekrutteringsbase for topptennis. For å lykkes med dette arbeidet må NTF arbeide på flere fronter, både mot klubb og region, idrettsråd og idrettsforbund, og mot det offentlige i kommune, fylke og departement.

Kontakter: 
President Lars Gjerdåker: Email lars.gjerdaker@shell.com, tlf 402 01 961 
Generalsekretær Aslak Paulsen: Email aslak.paulsen@tennis.no, tlf 992 39 505  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Forbundet er en sammenslutning av de lag eller grupper av lag innenfor Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komitè (NIF) som driver med tennis.

Følg pressemeldinger fra Norges Tennisforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Tennisforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Tennisforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom