Yrkestrafikkforbundet

Presseinvitasjon - fremleggelse av YTFs grenseundersøkelse 2023

Del

Grenseundersøkelsen til Yrkestrafikkforbundet er et barometer for hvordan lønns- og arbeidsvilkårene er for utenlandske godssjåfører i Norge. Undersøkelsen ble først gjennomført i 2014 og har siden blitt gjennomført annethvert år siden 2017.

Yrkestrafikkforbundet gjennomfører grenseundersøkelse av utenlandske lastebiler
Yrkestrafikkforbundet gjennomfører grenseundersøkelse av utenlandske lastebiler Yrkestrafikkforbundet

Pressen er invitert til fremleggelsen av grenseundersøkelsen på YTF-konferansen på Thon Hotell Oslofjord onsdag 1. november kl 12.15. Det vil bli mulig å gjøre intervju med forbundslederen på stedet etter avtale med kommunikasjonssjef Adrian Pracon, adrian@ytf.no, 93404436.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Yrkestrafikkforbundet er et fagforbund for deg som arbeider i transportsektoren. Vårt viktigste mål er å jobbe for at du som yrkessjåfør har en arbeidsdag å leve med og en lønn å leve for. Dette arbeider våre 16 medarbeidere i sekretariatet og nesten 400 tillitsvalgte rundt om i Norge med hver dag.

Følg pressemeldinger fra Yrkestrafikkforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Yrkestrafikkforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Yrkestrafikkforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye