To nye direktører til ledergruppen i Elvia

Del

Nettselskapet Elvia gjør endringer i ledergruppen, og har ansatt to direktører som skal lede de nyetablerte enhetene Strategi og Utvikling. Linn Zachariassen er ansatt som ny strategidirektør, og Bjørge Røsæg kommer inn som ny utviklingsdirektør. De to har begge oppstart i november.

Bjørge Røsæg og Linn Zachariassen
Bjørge Røsæg og Linn Zachariassen

- Ved å etablere Strategi som et eget område i Elvias ledelse, skal vi oppnå bedre evne og mer kapasitet til strategisk arbeid internt og eksternt. Dette i en situasjon hvor vi ser at vår rolle som nettselskap får enda større betydning for samfunnet vårt. Det nye området Utvikling skal styrke evnen vår til å utvikle oss og måten vi løser oppgavene våre på, i tråd med strategien og forretningens behov, sier administrerende direktør i Elvia, Anne Sagstuen Nysæther.  

Den nye utviklingsdirektøren Bjørge Røsæg kommer fra stillingen som selvstendig konsulent hos Telia, der han har hatt programansvar for innføring av deres utviklingsmodell og leveranseportefølje. Han er utdannet master i kommunikasjonsteknologi fra NTNU, og har lang erfaring som personalleder.  Han startet i Elvia 1. november.  

- Jeg gleder meg veldig til å få bidra til en gøy arbeidshverdag, flyt og verdiskaping i en av nåtidens mest meningsfulle og samfunnskritiske industrier. Energi er nøkkelen til et velfungerende samfunn, økonomisk bærekraft og ikke minst for å ivareta klima og miljø. Samtidig er jeg spent på å erfare den stadig økende kompleksiteten i hele verdikjeden og sårbarheten som bor i dette. Dette er gjenkjennbart fra telekombransjen jeg kommer fra, men jeg ser fram til å lære mye nytt, og til å bli kjent med virksomheten og nye kolleger i Elvia, sier Røsæg. 

- En unik mulighet 
Den nye strategidirektøren Linn Zachariassen kommer fra stillingen som strategidirektør i OBOS. Hun er utdannet master i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og har 15 års erfaring fra strategisk og operasjonelt strategiarbeid, inkludert forretningsutvikling. Hun starter i Elvia 13. november. 

- Jeg ser frem til nye og spennende oppgaver i Elvia som direktør for strategi. Elvia har et viktig samfunnsoppdrag i Norge med å sikre strømforsyningen, og har strategiske ambisjoner om å bidra til elektrifiseringen av Norge i enda større grad. I rollen som strategidirektør får jeg en unik mulighet til være med på å utvikle og implementere de strategiske rammene for dette. Det er allerede utrolig mye bra arbeid som er gjort, og det blir gøy å ta fatt på det videre arbeidet sammen med gode kollegaer, sier Zachariassen 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Anne Sagstuen Nysæther
Anne Sagstuen Nysæther, administrerende direktør i Elvia
Last ned bilde
Ny strategidirektør i Elvia, Linn Zachariassen
Ny strategidirektør i Elvia, Linn Zachariassen
Last ned bilde
Portrettfoto av ny utviklingsdirektør i Elvia
Ny utviklingsdirektør i Elvia, Bjørge Røsæg
Last ned bilde

Elvia er ansvarlig for Norges største nettområde. Vårt strømnett dekker totalt ca. 50 000 km2. Det tilsvarer et område som er litt større enn Danmark – 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Det vil si at vi alltid er på jobb for å sikre at alle våre kunder har strøm, og at vi rykker ut for å reparere dersom det skulle oppstå en feil på en komponent i strømnettet. Fremtiden er elektrisk, og Elvia har en sentral rolle i elektrifiseringen av samfunnet. Med over 850 ansatte er vi godt rigget for fremtiden, den stadige utviklingen og elektrifisering av nordmenns hverdag. Gjennom å sikre effektiv tilgang på strøm legger vi til rette for det grønne skiftet, for bærekraft og langsiktige valg.

Følg pressemeldinger fra Elvia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elvia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elvia

Elvia øker nettleien for å dekke inn økte kostnader1.9.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

Elvia øker nettleien med virkning fra 1. oktober. Bakgrunnen er høyere renter, økte driftskostnader og høyere priser på materiell til å bygge ut, fornye og vedlikeholde strømnettet. For en privatkunde med et årsforbruk på 14 000 kWh vil økningen utgjøre 10 prosent eller 66 kroner per måned. For en enebolig med et årsforbruk på 25 000 kWh vil økningen utgjøre 112 kroner per måned. Hvordan fastsettes nettleien? Nettselskapene i Norge er tildelt ansvaret for å eie, bygge og drifte nettet innenfor sitt geografiske område. Selskapene er derfor strengt regulert av myndighetene ved RME, reguleringsmyndigheten for energi. Nettselskapet fastsetter prisen på nettleie, mens RME kontrollerer at det ikke hentes inn høyere nettleie enn det selskapet har lov til å kreve. -Nettleien skal dekke utgiftene et nettselskap har og estimatene baseres på kostnader fra tidligere år. Elvia har som mål at nettleien skal være så nøyaktig som mulig. Derfor vil våre kunder oppleve at vi justerer nettleien hyppigere

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye