Cyviz

Cyviz ansetter ny CTO

Del

Den norske teknologileverandøren Cyviz henter inn ny Chief Technology Officer (CTO), Gøran Hansen (42). Hansen starter i Cyviz 1. november og vil inngå i konsernledelsen.

Konsernsjef i Cyviz, Espen Gylvik, og ny teknologidirektør, Gøran Hansen.
Konsernsjef i Cyviz, Espen Gylvik, og ny teknologidirektør, Gøran Hansen.

«Jeg inspireres av det globale fotfestet Cyviz har fått innenfor sitt marked, og jeg liker selskapets visjon om å hjelpe verden til å samhandle bedre. Her kan jeg få være med å hjelpe kunder, som Microsoft, Accenture og Aker BP, til å jobbe smartere. Cyviz har også nylig lansert en ny plattform for monitorering og management av AV- og IoT-enheter. Jeg ser frem til å videreutvikle disse produktene, og underliggende teknologi, sammen med dette dyktige teamet», sier Hansen.

Finnmarkingen har utvikler- og ledererfaring fra en rekke etablerte selskaper og start-ups. Han har utviklererfaring fra selskaper som Capgemini og Equinor, og vært med på å utvikle Wordfeud. De seneste årene har han innehatt lederroller i Amedia, Dolittle og Karnov Group Norway.

I sin nye stilling som teknologidirektør i Cyviz vil han få det globale ansvaret for teknologiutviklingen til selskapet. Nåværende teknologidirektør går inn i en strategisk rolle innen forretningsutvikling i selskapet.

«Vi rigger oss for en enda sterkere posisjon innenfor samhandlings- og interaksjonsteknologi. Gøran er lidenskapelig opptatt av dette, og jeg har troa på at hans teknologiske kompetanse og brennende engasjement for gode brukeropplevelser vil hjelpe oss å kommersialisere løsningene våre ytterligere», sier Espen Gylvik, CEO i Cyviz.

Kontakter

About Cyviz

Cyviz er en global teknologileverandør for standardiserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre. Siden 1998 har Cyviz skapt samhandlingsrom og gitt den digitale arbeidsstyrken mulighet til å koble til, visualisere og samarbeide om deres kritiske data. De IT-drevne totalløsningene er enkle å distribuere, administrere og støtte.

Cyviz betjener globale virksomheter og myndigheter med de strengeste kravene til brukervennlighet, sikkerhet og kvalitet, som engasjerer mennesker, tilrettelegger for samarbeid og understøtter beslutningsprosesser.

Finn mer informasjon på www.cyviz.com eller besøk et av våre Cyviz Experience Centers i Atlanta, Dubai, Jakarta, Houston, London, Oslo, Riyadh, Singapore, Stavanger, eller i Washington DC.  

Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs (ticker: CYVIZ). 

Andre språk

Følg pressemeldinger fra Cyviz

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Cyviz på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Cyviz

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom