Julefruene Unni Lindell og Anne B. Ragde er ute med nytt julehefte!

Del

JULEFRUER er fjerde utgave i Lindell & Ragdes særegne og høyst personlige, humoristiske og såre rekke med julehefter, lekkert formgitt av selveste Björk Bjarkadottir. 

Juleheftet Julefruer byr på garantert julekos og latter for alle, enten feiringen foregår i høye hæler eller lave sko.
Juleheftet Julefruer byr på garantert julekos og latter for alle, enten feiringen foregår i høye hæler eller lave sko.

Her får vi blant annet møte Anne Bs familie på Ragde gård, og i Unnis «Min mormors engler» handler det om hvor viktig verdens største mormorfang kan være i en litt mørk oppvekst. Alle trenger trøst og omsorg! I heftet får vi dessuten damenes «Skjønnhetstips», «Alt vi ikke rakk til jul», «Barnesitater», oppskrift på «Rødkål med solbær», Unnis « Én kakesort til jul», noveller, festlige visdomsord, pluss mange andre skråblikk på julelivet.

Som om det ikke var nok å skape et fantastisk julehefte, tar damene nå også Julefruer til scenen som bokshow! Lindell og Ragde har premiere på Latter 1. november, og reiser så på turné til Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.  Dette blir et hysterisk morsomt bokshow med ville innslag om jul, vennskap, uvennskap og tusjkake med injisert brennevin. Og om litteraturen og slitet, sykdommene og alvoret. Komiker Sandra Spjelkavik er hyret inn som «dyretemmer» og har den utfordrende oppgaven med å holde damene i sjakk – for Unni Lindell og Anne B. Ragde bjudar på!

Gjennom et snart 35 år langt vennskap har de to herlige damene opparbeidet seg en egen rå humor som medisin. Manuskripter er blitt til rundt 180 bøker, som har solgt i millioner i Norge og i oppunder tretti land. De har mottatt høythengende priser og berømmelse, og flirer av alt sammen på kammerset. De skåler i champagne for den hemmelige pakten de inngikk da de møttes for første gang i en døråpning i 1989. Da hadde de skrevet to barnebøker hver. Den pakten skulle vise seg å slå til, men mirakler kommer ikke av seg selv, man må ville dem!

Juleheftet Julefruer byr på garantert julekos og latter for alle, enten feiringen foregår i høye hæler eller lave sko.

Julefruer er et samarbeid mellom Bonnier og Egmont.

Pressekontakt:
Julie Kalager
PR-sjef Bonnier
Mobil: 92 62 98 73
julie.kalager@bonnierforlag.no

Nøkkelord

Om oss

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom