Statens vegvesen

E39 Bårdshaug bru i Orkanger: Legger om trafikken og starter vedlikeholdsarbeidene natt til onsdag

Del

Statens vegvesen er informert fra Trøndelag fylkeskommune om at Forvebrua gjenåpnes i løpet av tirsdag 31. oktober.

Kart som viser trafikkomleggingen. Kart: Statens vegvesen.
Kart som viser trafikkomleggingen. Kart: Statens vegvesen.

Gjenåpning av den fylkeskommunale brua var en forutsetning for at arbeidene nå kan starte, da den er av avgjørende betydning for omkjøringen når arbeidene med E39 Bårdshaug bru skal vedlikeholdes

– Vi måtte se an konklusjonene til fylkeskommunen som eier Forvebrua, men når vi nå vet at den er utbedret og gjenåpnes starter vi så raskt som mulig med trafikkomleggingen og vedlikeholdsarbeidene for E39 Bårdshaug bru. Trafikken blir lagt om i løpet av natt til onsdag 1. november og vedlikeholdsarbeidene kan starte, sier byggeleder Håkon Ødegård Alstad.

Det er omfattende og nødvendige vedlikeholdsarbeider som skal gjøres på E39 Bårdshaug bru.

– Det er på høy tid at disse arbeidene gjennomføres og de vil forlenge levetida til brua. Det er både bærekraftig og samfunnsøkonomisk å ta godt vare på det vi har.

Han kommer med en henstilling.

– En så omfattende omlegging av trafikkmønster er alltid krevende og vi forventer at det blir noen utfordringer i begynnelsen. Vi oppfordrer til at både bilister, næringstransporter og myke trafikanter er spesielt oppmerksomme nå ved oppstart, følger skilting og avpasser farten. Vi kommer til å ha en tett oppfølging av omkjøringen nå ved oppstarten   

Pressemelding 25. oktober med utfyllende informasjon om trafikkomleggingen og arbeidene som skal gjøres:

Mer informasjon på prosjektets egen nettside:

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt Drift og vedlikehold

* Drift, vedlikehold og forvaltning av riksvegnettet * Brøyting/strøing/salting * Asfalt * Rekkverk * Bruer * Tunneler * Fjelloverganger * Rasteplasser * Inspeksjoner * Ferje

Tel:479 05 472pressedv@vegvesen.no

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom