Nicholas Lia setter ny norsk rekord på 50 fri

Del

Nicholas Lia åpnet Nordsjøstevnet i Stavanger med ny norsk rekord på 50m fri, kortbaneHan svømmer på tiden 21,14.

Nicholas Lia, Oslo Idrettslag Svømming
Nicholas Lia, Oslo Idrettslag Svømming Foto: Kim Pedersen/NSF

Den nye norske rekorden ble satt på den første dagen av Nordsjøstevnet i Stavanger. Et stevne med internasjonal deltakelse. Den forrige rekorden for distansen var 21,29 og ble satt av Nicholas Lia i desember 2021. Lia svømmer for Oslo Idrettslag svømming. Han er forståelig nok fornøyd etter dagens rekord.

- Jeg har en bra start og en sterk svømming i dag. Formen er veldig bra om dagen og jeg har svømt bra på trening. Det føles fint å svømme fort nå og det lover godt inn mot EM som kommer i desember. Det er fortsatt ting jeg må jobbe med i løpet og fokus er rettet på langbane og OL i Paris som kommer neste år, sier Nicholas Lia. 

Nordsjøstevnet arrangeres fra 27.-29. oktober i Stavanger. Konkurransen svømmes på kortbane og kan følges på direktesport.no

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Svømmeforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom