Elden Advokatfirma

Tidligere statssekretær blir partner i Elden Advokatfirma

Del

Thor Kleppen Sættem (52) er tatt opp som partner i Elden Advokatfirma etter nylig å ha fått advokatbevilling. Sættem var statssekretær i åtte år i Erna Solbergs regjering, sist i Justis- og beredskapsdepartementet.

Thor Kleppen Sætten, advokat og partner i Elden Advokatfirma
Thor Kleppen Sætten, advokat og partner i Elden Advokatfirma

– Vi er svært glade for å få Sættem inn i partnerskapet, og hans unike bakgrunn er et viktig tilskudd til fagmiljøet vårt, sier advokat Anders Brosveet, managing partner i Elden Advokatfirma.

Sættem har lang politisk erfaring. Han har vært byrådssekretær i Oslo, nestleder av Høyres sekretariat på Stortinget og statssekretær både i Arbeids- og sosialdepartementet og Justis- og beredskapsdepartementet under Solberg-regjeringen.

– Elden Advokatfirma er mest kjent som strafferettsfirma, men jobber like mye med sivile saker som arbeidsrett, erstatningsrett, eiendomsrett og skatterett. Det er bredden i sakene som gjør nettopp Elden til et så spennende juridisk miljø, sier Sættem

Han er utdannet ved Universitetet i Oslo, og siden 2022 har han vært ansatt som advokatfullmektig i Elden Advokatfirma. Han fikk nylig advokatbevilling.

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye